Aktywne Wpisy
Batonoski +110
#przegryw miałem tego nie robić, żeby nie czuć paraliżującego cringe'u ale w końcu jestem masochistą i atencjuszem, a to zobowiązuje
#pokazmorde
#pokazmorde
KjatanSveisson +225
#kanalzero #bekazprawakow #stanowski
Czekaj, czekaj XD czy prawaki które codziennie wrzucają po kilka zmyślonych historii i manipulacji to jest git, a jak raz lewa strona się pomyliła (gdzie w pełni miała w sumie prawo do tego) to będzie katowanie tematu do porzygu?
"Dla Prawaków z głównej fakenews to po prostu kwestia biologiczna, naturalna - wykopanie jak wykopanie. A dla neuropy? Dla neuropy to tragedia, to dramatyczne
Czekaj, czekaj XD czy prawaki które codziennie wrzucają po kilka zmyślonych historii i manipulacji to jest git, a jak raz lewa strona się pomyliła (gdzie w pełni miała w sumie prawo do tego) to będzie katowanie tematu do porzygu?
"Dla Prawaków z głównej fakenews to po prostu kwestia biologiczna, naturalna - wykopanie jak wykopanie. A dla neuropy? Dla neuropy to tragedia, to dramatyczne
Problem z tym, że na wykopie nie ma blackpilla, jest użalanie się, nienawiść i mizogonia. Ze treści twórczej, tylko sam jad
#blackpill #przegryw #friends
Blackpill istnieje ale nie jest tak brutalny jak przedstawiają go na wykopie.
Po prostu hipergamia istnieje. Baby celują lekko powyżej swojego poziomu.
I tyle.
Co w tym dziwnego że przeciętny chłop nie może mieć modelki?
@softparadise:
Ja myślę, że trolle. Siedzicie i trollujecie się tu nawzajem, nakręcając się coraz bardziej.