Wpis z mikrobloga

Szkolna łamie tabu.
#kononowicz
tonton_ - Szkolna łamie tabu. 
#kononowicz

źródło: comment_1643822852jdIefzEOADiVBPyppTQKhs.jpg

Pobierz

Co tobą najbardziej wszcząsło odkąd oglądasz Szkolną?

• Mleczna agonia Kononowicza 6.2% (10)
  • Zagłodzenie Nera 25.9% (42)
  • Picie moczu przez Meksykana 3.7% (6)
  • Major sikający na lajcie 1.9% (3)
  • Film ze zmarszczonym Fredem 19.1% (31)
  • Robaki na jedzeniu w kuchni 4.3% (7)
  • Majora jazdy po Nitro 25.9% (42)
  • Brud Kśka,obszczane gacie 1.9% (3)
  • Mex gaszący kiepa na czole 0.6% (1)
  • Sławek tarzający się w barłogu Majora 10.5% (17)

Oddanych głosów: 162

• 13
  • Odpowiedz
@tonton_: myślę, że te mniej lub więcej, ale egzystencjalne przemowy po nitro, czyli lepsza wiadomość, choć cena jaką Wojciech za to płaci jest katastrofalna
  • Odpowiedz
@Lord_of_Goat_88: Zgodzę się. Zawsze, jak oglądam film i przypadkowo pojawia się jakaś sympatia i współczucie do Knura, widzę mordkę nera, bardzo poczciwego psa, który tej tłustej świni ufał, a musiał na mrozie, w zimnie i kupach siedzieć cały czas. A ta ku...a pobliczna jeszcze jak to ona kocha zwierzęta.
  • Odpowiedz
@tonton_: głodzenie psa, trzymanie go na krótkiej smyczy we własnych odchodach to jest #!$%@?ństwo i tak jak przedmówca obiłbym knurzą łypę i jądra (oba) za coś takiego.

Co do bardziej prozaicznych rzeczy to strasznie mnie obrzydza ich łazienka, aż mnie w środku coś rusza. Kuchnia i te ściany koło włączników wysmarowane gównem też nie wyglądają najlepiej
  • Odpowiedz
@tonton_: lament bembena po uwolnieniu Nera.
Wielu ,,gospodarzy" trzyma w takich warunkach zwierzęta, to poprostu słoma we łbie i starodawne przyzwyczajenia. Ale żeby #!$%@? potem taki lament i robić z SIEBIE męczennika to tylko knur mazurski umie
  • Odpowiedz