Wpis z mikrobloga

@Ernest_: Typowy Mazurek jest typowy, jak gość dobrze odpowiada a on nie chciał, żeby dobrze odpowiadał to mu jak najszybciej przerywa bo się spieszy a potem przez 50 sekund zadaje pytanie dodając jakieś głupie teksty i anegdotki

@venividi: To polecam jednak dotrwać do końca wypowiedzi o Polskim Ładzie chociażby, będziesz wiedział ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@andrzejedude: Wznowiłem. No nie mogę słuchać Mazurka, nienawidzę jego sposobu prowadzenia rozmowy.

Symetryzmy dot. Polskiego Ładu, bubla Kaczyńskiego z wczoraj. Następnie przerywanie rozmówcy co chwilę, samemu żądając posłuchu i fikołki dot. podatku od nieruchomości.
  • Odpowiedz
@andrzejedude: Obejrzałem całe. Fascynujące jakim debilem jest Mazurek. On ciągle myśli że jest sprytny i masakruje człowieka, ale każdy widzi jak durne są jego gadki.
  • Odpowiedz
Mazurek chyba żeby nie wyjść na debila musiałby ciągle mówić i dać 0% czasu na wypowiedzenie się człowiekowi, to może ta bardziej nieobeznana część widzów nie uznałaby go za skończonego kretyna.
"Dziennikarz" totalnie nie zainteresowany odpowiedzią na pytanie ani dostaniem jakiejkolwiek informacji. Ciekawe że ktokolwiek do niego jeszcze przychodzi.
  • Odpowiedz