Aktywne Wpisy
Adamfabiarz +102
W 25,5 miesiąca przejechane 85 tys. km. Skoda Fabia III Kombi 1.0 MPI 60 KM w gazie.
W ciągu kolejnych ok. 3 miesięcy zrobię kolejne parę tys. km i Fabia przestaje być moim daily, bo trochę zmieniła się mi koncepcja pojazdowa (przede wszystkim: potrzebuję większego auta - przesiadam się na Dacię Jogger). Niemniej, o Fabii mogę jedynie powiedzieć same dobre słowa, że zacna maszyna. Zaplusuj aby oddać respekt.
(więcej fotek w komentarzach)
W ciągu kolejnych ok. 3 miesięcy zrobię kolejne parę tys. km i Fabia przestaje być moim daily, bo trochę zmieniła się mi koncepcja pojazdowa (przede wszystkim: potrzebuję większego auta - przesiadam się na Dacię Jogger). Niemniej, o Fabii mogę jedynie powiedzieć same dobre słowa, że zacna maszyna. Zaplusuj aby oddać respekt.
(więcej fotek w komentarzach)
EpicElion +41
Dzień dobry, bierzcie po jednym miłego dnia.
#pilkanozna #reprezentacja
Komentarz usunięty przez moderatora
Jasne, może.
@Luks_WGS: stricte profesjonalna lub koleżeńska rozmowa z szefem mafii? Sprawdź w historii swoich połączeń kak często dzwonisz do ludzi w sprawach koleżeńskich lub profesjonalnych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Luks_WGS:
Wspaniała to była konferencja. Brawo dla niektórych dziennikarzy za "nie #!$%@? się w tancu". Przywraca to nadzieję dla tego zawodu.
Ale po co, wtedy nie będzie hucpy.
Fryzjer nie był czlowiekiem schowanym w piwnicy, a działaczem WZPN i Amici Wronki, która połączyła się z Lechem (w 2005 załatwiano pierwsze formalności). Jakim cudem Michniewicz miał się nie kontaktować ze swoim de facto przełożonym?
Jeśli Jadczak ma dowody na poparcie swoich hipotez to niech je przedstawi, bo póki co robi tylko dym. Przyznam, że rzeczywiście temat jest śmierdzący, ale jak się