Wpis z mikrobloga

Generalnie to nie obejrzę tej gali i średnio mnie te walki interesują, z wyjątkiem jednej - Denisa z Alanem. Po prostu jestem ciekaw kto z nich się skompromituje po tych wszystkich deklaracjach zniszczenia rywala. Oboje są patusami. A poza tym, to jedyna walka na tej gali, która będzie miała dobry poziom sportowy (ten Denis ma sporo sukcesów w K1 jako junior/młodzieżowiec).

A teraz do sedna - W związku z powyższym, obejrzałem sobie skrót z tej "rundki" (całego bym nie wytrzymał, bo rak) i skróty z konferencji i dochodzę do wniosku, że ten Alanik to jest nieźle obsrany XD Gość siedzi z miną, jakby miał grypę żołądkową i ledwo coś tam duka, ale bardzo nieśmiało.

Zapewne będzie pierwsza rundę uciekać po tym octagonie z nadzieją, że ten Elanowiec się zmęczy, ale on będzie się pewnie świecił od sterydów i tak szybko się to zapewne nie stanie, więc w końcu dorwie tego Alana i go ubije. Przypominam, że Alan nie dawał rady w stójce z Pająkiem, ktory jest chyba z dobre 20-25 kg lżejszy i nie ma tej siły ciosu.

#highleague #mma #famemma #warsawshore #thewar
S.....y - Generalnie to nie obejrzę tej gali i średnio mnie te walki interesują, z wy...

źródło: comment_1643454121OF8nJBIw8tBYHf70JiHinK.jpg

Pobierz
  • 4
@Sok_Mandarynkowy: Szczerze to gdybym widział ich pierwszy raz, to byłbym za Alanem. Taka osoba która widzi ich pierwszy raz na oczy stwierdzi, że ten Denis to kozak, chce #!$%@?ć słabszemu i w ogóle. Ale, że sytuacja jest taka, że znam obu to jestem tutaj za Denisem bo ten śmieć Alan tak samo do freaków taki kozak i się wozi, a teraz trochę lepszego typa dostał to siedzi jak #!$%@? i nawet