Aktywne Wpisy
Shyvana +569
Od mniej więcej 10 roku życia chciałam zostać prawnikiem.
Jak rozpoczęłam studia to dotarło do mnie, że chcę zostać sędzią.
W zeszłym tygodniu w wieku już lat niemalże 30 prowadziłam swoją pierwszą rozprawę i kurde, mówię wam, warto było poświęcić te wszystkie lata na naukę.
Teraz już tylko ostatni zryw w postaci egzaminu zawodowego i zaczynamy 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
#prawo #chwalesie
Jak rozpoczęłam studia to dotarło do mnie, że chcę zostać sędzią.
W zeszłym tygodniu w wieku już lat niemalże 30 prowadziłam swoją pierwszą rozprawę i kurde, mówię wam, warto było poświęcić te wszystkie lata na naukę.
Teraz już tylko ostatni zryw w postaci egzaminu zawodowego i zaczynamy 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
#prawo #chwalesie
phaxi +383
A teraz do sedna - W związku z powyższym, obejrzałem sobie skrót z tej "rundki" (całego bym nie wytrzymał, bo rak) i skróty z konferencji i dochodzę do wniosku, że ten Alanik to jest nieźle obsrany XD Gość siedzi z miną, jakby miał grypę żołądkową i ledwo coś tam duka, ale bardzo nieśmiało.
Zapewne będzie pierwsza rundę uciekać po tym octagonie z nadzieją, że ten Elanowiec się zmęczy, ale on będzie się pewnie świecił od sterydów i tak szybko się to zapewne nie stanie, więc w końcu dorwie tego Alana i go ubije. Przypominam, że Alan nie dawał rady w stójce z Pająkiem, ktory jest chyba z dobre 20-25 kg lżejszy i nie ma tej siły ciosu.
#highleague #mma #famemma #warsawshore #thewar
Oglądałem walkę Alana ze sporo mniejszym chłopem w K1, którą przegrał. Generalnie gość to jest produkt na potrzeby patofederacji, bo zawodnik sportowo to taki sobie.