Aktywne Wpisy
judasz99 0
Interesują mnie zalety i pozytywne cechy konononwicza. Czy posiada on jakieś? Negatywnych nie wypisujcie bo braknie czasu.
#kononowicz
#kononowicz
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Od przejęcia kontroli nad szkolniakami przez pana en(bo do), widownia dzieli się na zwolenników tego pana, których jest dość mało oraz przeciwników których jest więcej.
Jest jeszcze grupa tych co rzekomo nie określają swojego stosunku co do sytuacji. Oczywiście każdy twierdzi że to dojrzałość i chęć bycia bezstronnym. Najzabawniejsze że to zazwyczaj orbity które nagrywają Krzyśka mają taki stosunek do sytuacji
Tylko w tym przypadku nie da się być bezstronnym, działalność rudego nosi znamiona przestępst a przynajmniej wykroczeń. W związku z tym nawet w prawie brak reakcji w przypadku zagrożenia jest to traktowane jako naruszenie prawa.
Przy czym nikt nie oczekuje stania z pochodniami w Bielsku, tylko jasnego sygnału, jak się odbiera działalność prosiaka. Gadanie że się nie bierze udziału jest dziecinne, bo nie chodzi o udział tylko przyzwolenie na wykorzystywanie jakby nie było żywych organizmów do chorych socjopatycznych zabaw.
Jak ci się pali dom albo ktoś kradnie samochód to też nic nie robisz i mówisz że chcesz być bezstronny? No i sytuacja tu jest podobna. Niech nie dziwi fakt że widzowie widząc to co się dzieje wylewają krytykę w komentarzach na osoby które twierdzą że chcą byc bezstronne.
Przez to że sytuacja na szkolnej wygląda teraz w taki sposób, nagrywanie tam to nie jest już zwykłym filmowaniem tylko uczestniczeniem w tym co kreuje prosiak. Dodatko stajesz się świadkiem tych procederów. A gadanie o byciu bezstronnym to sygnał że sytuacja jest nienormalna ale ci to wisi i zgadzasz się bo hajs z wyświetleń. Inni twierdzą że chcą być obiektywi. Szkoda że obiektywnie to suavek się przyznawał wielokrotnie do zarzucanych mu rzeczy.
Podsumowanie
Bezstronny to może być jakiś Maciek co widział starszego śmiesznego pana na tiktoku co gada o policji, a nie osoba w tym uczestnicząca i regularnie tworząca o tym materiały.
I na koniec żart.
Przychodzi major na policję i mówi:
-Panie policjancie ktoś mnie inwigiluje i
wykorzystuje.Czy może mi Pan pomóc ?
Na co policjant odpowiada:
-nie mogę panu pomóc bo chce być obiektywny.
#kononowicz
Oczywiście inna sprawą jest moralny i ostatecznie prawny aspekt
@Mleczny_obraz_z_wilkowa: Dobra nie #!$%@? xD W czasie wojny - WOJNY, kiedy giną ludzie - całe państwa potrafią być bezstronne, a Ty wyjeżdżasz tutaj z jakimś "obowiązkiem" opowiedzenia się w konflikcie wokół dwóch meneli xD Nie, nikt nie ma obowiązku opowiadania się za tym czy innym stronnictwem - a jeśli sądzisz inaczej, jesteś zwykłym lustrzanym odbiciem krecika z jego "POmagasz czy hejtujesz?".