Hej, @allegro_pl mozecie napisac na jakiej podstawie blokujecie konta dobrze prosperujacym sprzedawcom? Sprawdzilem regulamin, nie zostala zlamana zadna z zasad, a pracownik z ktorym prowadzona byla korespondencja nie podal przyczyny - napisal tylko, ze konto zostalo zablokowane bez mozliwosci odblokowania i zalozenia nowego konta. Jako prywatna firma oczywiscie macie prawo blokowac kogo chcecie, ale jakies slowo wyjasnienia chociaz byloby mile i pomocne #allegro
@UFC_Jest_W_Dupie: no wlasnie nie wiem o co chodzi, napisali tylko, ze konto zablokowane i w razie dalszych pytan trzeba sie kontaktowac przez formularz kontaktowy (co jest troche bez sensu, bo wymienione z nimi bylo z 10 wiadomosci, wiec jesli cos bylo nie tak, to mozna bylo to napisac od razu)
@marecki22: no jesli ciezka praca, wyczerpujace opisy i ekspresowe przetwarzanie zamowien to ‚nabijanie sprzedazy’ to tak, nabijalem xd do drugiego nie wiem jak sie odniesc, ale tez nic z komentarzami nie kombinowano
@marecki22: nie doszukuj sie drugiego dna. Nie napisalem, ze zablokowali ot tak. Najpierw konto zostalo zawieszone, nastepnie poprosili o weryfikacje, zdjecia dowodu, liste transakcji, spis wyslanych paczek itp, otrzymali wszystko jak prosili, wszystkie dane sie zgadzaja, a w odpowiedzi przyszla informacja, ze konto zostalo zablokowane. Nie bede wrzucal publicznie calej korespondencji, bardziej licze na to, ze odezwie sie @allegro_pl i cos razem wypracujemy, albo chociaz dostane informacje o faktycznym powodzie blokady
@tomasz3: przyslowiowe mydlo i powidlo xD troche raniej elektroniki, nic niezgodnego z regulaminem. Ale jak pozbywaja konkurencji? Przeciez allegro zarabia na tym, ze sprzedajesz u nich
@sramnawas: Allegro odpowiada za wiele straconych firm. Kilka lat temu nawet specjalne fb o tym było.Wystarczy że masz zablokowane niedługo czasu konto to tracisz kasę i bankructwo :((
Jako prywatna firma oczywiscie macie prawo blokowac kogo chcecie, ale jakies slowo wyjasnienia chociaz byloby mile i pomocne
#allegro
Jak chcesz pomoc to ujawnij co pisali. Choć mam wrażenie, że wiesz za co tylko masz pretensje o brak konkretnego punktu w regulaminie.