Wpis z mikrobloga

Limonkowy VW Polo, 19.01 kolo 14:25 na parkingu przy ul Czechow skiej 19 w #lublin przerysował audi a4 i odjechał. Jest nagranie z kamer, na którym widać to zdarzenie. Lepiej byłoby nie angażować w to policji, więc jak ktoś kojarzy takie auto, które było na tym parkingu wczoraj to proszę o kontakt.
  • 12
  • Odpowiedz
@BajerOp zaczepil ktoś, może sie wystraszył i odjechał, nie wiedział jak sie zachować. Naprawde nie mam ochoty jechać na bagiety, trecić, czas. Potem z ubezpieczenia ściągać. Liczę że ktoś zobaczy mój post i sie zreflektuje... może jestem.naiwny.
  • Odpowiedz
@karol-domanski33: widać że mało wiesz o życiu i jeszcze Cie życie nie nauczyło. Jak tylko poznałbym blachy to od razu dwie rzeczy: telefon na psiarskie szmaty, żeby w końcu się na coś przydały te bezmózgi, a zaraz potem ufg.pl > wyszukanie polisy po numerze rejestracyjnym > zgłoszenie szkody w towarzystwie sprawcy
  • Odpowiedz
@karol-domanski33: @BajerOp: ja im ostatnio dostarczyłem nawet nagranie i tak dostałem umorzonko bo tablice nie były do końca czytelne, a kamera na pobliskim skrzyżowaniu to i tak tylko liczy ruch (°°
Powodzenia mireczku, daj znać czy się uda
  • Odpowiedz