Wpis z mikrobloga

Wiecie co, mnie ogólnie nie interesuje co ludzie o mnie mówią, bo mam mocną psychikę. Ale z ciekawości wszedłem sobie dzisiaj rano na stronę wykop pe el. Szok. Niedowierzanie. Upadek człowieczeństwa. Jakieś parodiowanie mnie, uszczypliwe wpisy, że Borek napisał na Twitterze to, Borek napisał na Twitterze tamto. W ogóle mnie to nie rusza, ale te brednie które jeden z drugim tam wypisuje na mój temat, bo ich kilku użytkowników poklepie po plecach się nawet nie nadają do zacytowania wśród ludzi o wysokiej kulturze osobistej. Ja nie po to od 30 lat buduję swoją reputację w tym fachu, oglądam osiem tysięcy meczów Bundesligi rocznie, żeby jakiś anonim sobie za przeproszeniem wycierał mną gębę. Mam grubą skórę i mi to zupełnie WISI co się na mój temat wypisuje, ale tak na prawdę to ci ludzie powinni jak najszybciej udać się do specjalisty. Tyle. Bo drugiego człowieka trzeba szanować. Można się nie zgadzać, mogą zaistnieć pewne niesnaski, scysje, ale słownictwo z rynsztoka i głupie pyskówki do mnie nie trafiają. Bo gdyby taki mnie na ulicy spotkał, to nic by nie powiedział. Kozak w necie. Jeżeli chcecie porozmawiać to zapraszam do Dębicy. Chętnie spotkam się przy kawie i uplastycznię pewne sprawy. Tyle ode mnie.
#mecz #reprezentacja #kanalsportowy #kanalbekowy
jacas - Wiecie co, mnie ogólnie nie interesuje co ludzie o mnie mówią, bo mam mocną p...

źródło: comment_1642687437nuR89cQIHWBLbCdYBeTTNB.jpg

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
Jakieś parodiowanie mnie, uszczypliwe wpisy

@jacas: zaraz bede mial zawal jak marian pazdzioch XD

to powinni czytac na tych zebraniach, sikac ze smiechu pod siebie i patrzec sie na gebe borka ktory okazuje wyrazy oburzenia XD
  • Odpowiedz