Aktywne Wpisy

ponerLokej +190
Niesamowite jak świat potrafi się zawalić człowiekowi w jednej chwili (╥﹏╥)
Jeszcze miesiąc temu:
praca we #wroclaw
mieszkanie na wynajem
10 letni związek (narzeczeństwo)
perspektywy na przyszłość, poczucie bycia kochanym przez rodzinę, narzeczoną
Ostatni tydzień:
rozstanie z narzeczoną
nie chcą mi przedłużyć umowy w pracy więc zostaję do końca kwietnia,
wynajęte mieszkanie jest na mnie i dziewczynę, ale ja nie mam oszczędności, więc muszę się wynieść - brak
Jeszcze miesiąc temu:
praca we #wroclaw
mieszkanie na wynajem
10 letni związek (narzeczeństwo)
perspektywy na przyszłość, poczucie bycia kochanym przez rodzinę, narzeczoną
Ostatni tydzień:
rozstanie z narzeczoną
nie chcą mi przedłużyć umowy w pracy więc zostaję do końca kwietnia,
wynajęte mieszkanie jest na mnie i dziewczynę, ale ja nie mam oszczędności, więc muszę się wynieść - brak
źródło: obraz_2024-04-10_220128609
PobierzZawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

Żona w szpitalu chciałaby pokorzystać z neta na tel, ale pakiet się skończył, więc chce wykupić nowy. Ma umowę na kartę, taryfę Plus we Dwoje/dla Dwojga (coś podobnego). Nie zna swojego kodu, by wejść na konto w apce ani na stronie, więć pozostają kody.
Próbowałem znaleźć info o pakietach na stronie plusa, ale jedyne co znalazłem to "Dodatkowe pakiety internetowe", czyli cyklicznie 5GB za 5 zł na 5 dni itd. Niestety po wprowadzeniu ich kodu np. *136*11*0005# dostaje info "Usługa chwilowo niedostępna".
Mirki, czy są jeszcze jakieś pakiety internetu w Plusie? Czy te są przestarzałe? Czy pechowo nie działają akurat teraz?
Niestety 6gb internetu w obecnych taryfach na kartę to bardzo malo. Konkurencja lub choćby plush oferuje lepsze warunki
Edit: a to właśnie te pakiety co nie chcą teraz działać
*147# by sprawdzić taryfę
pod linkiem masz wszystkie taryfy na kartę w Plusie z opisem
https://plusforum.pl/viewtopic.php?f=99&t=17888
Zmieniliśmy już kodami na Elastyczną z pakietem za 25 zł i gigabankiem przy doładowaniach. Wychodzi znacznie lepiej.