Aktywne Wpisy

Ca_millo +8
Podobają mi się dziewczyny z żabek czy innych biedronk. Ale czuję się przy nich jak gó*no obejszczane. Śmieć nie godzien otworzyć mordy...
#przegryw
#przegryw
#wojna #ukraina
Promowanie kanału i budowanie biznesu za pomoca Patronite dzięki wojnie, w opisach ani jednego linku z pomocą dla Ukrainy, a potem pivot na e-thot i robienie siana na simpach i spermiarzach.
Pluję furt.
Wolski, Zychowicz i inni przynajmniej organizowali zbiórki i pomoc.
Inb4 ktoś przyjdzie mi powiedzieć, że filmy z kadrem na cycki przez 100% materiału to wcale nie jest ku*wienie sie za atencję.
Promowanie kanału i budowanie biznesu za pomoca Patronite dzięki wojnie, w opisach ani jednego linku z pomocą dla Ukrainy, a potem pivot na e-thot i robienie siana na simpach i spermiarzach.
Pluję furt.
Wolski, Zychowicz i inni przynajmniej organizowali zbiórki i pomoc.
Inb4 ktoś przyjdzie mi powiedzieć, że filmy z kadrem na cycki przez 100% materiału to wcale nie jest ku*wienie sie za atencję.

MSI B560M-A PRO? Zasilacz z grubsza by pociągnął, nie wiem co z ramem, czy musiałbym wymienić? Czy ogólnie jest sens?
#majk3lskladapcty #komputery
Niby jest sens, ale jak zmieniać to lepiej od razu na LGA 1700. Ciut droższe, ale bardziej perspektywiczne.
12400F i płyta B660 to koszt sumaryczny jakieś 1500 zł. Cała reszta komponentów będzie działać razem z tym, chociaż warto by było też przy okazji wziąć 2x8GB wysoko taktowanego RAMu
A czy kolega myślał coś na temat generacji 12 intela?
Tam to zależnie od płyty głównej, bo występują wersje z dwoma rodzajami pamięci RAM DDR4 i DDR5.
@ozzi91: można też pójść w w 12100F i taką samą płytę. zapłacisz niewiele ponad 1100 zł
Fakt, że opłacalności 10- czy 11- generacji to nie pobije, ale mówię, będzie bardziej przyszłościowe i wydajniejsze już na starcie.