Wpis z mikrobloga

Ale prawica ma identyczny pogląd "nie lubimy homoseksualistów - do obozów ich, wytępić, pobić" "nie lubimy tęczy - zakazać, #!$%@?ć"

@CreativePL: Tak robili narodowi socjaliści;] U nas podobni w poglądach są pobożni socjaliści.

nie lubimy tvn,gw - zlikwidować, spalić itd..

Zlikwidować to TVP, a GW czy TVN po prostu bojkotować. W sumie na dłuższą metę, będąc wierni zasadom jakim hołdują to mają przegwizdane, jeśli chodzi o metody prowadzenia działalności gospodarczej. Inna
@Kaczypawlak: Ja podałem tylko przykład. Dobrze wiecie @benethor: że zarówno lwica jak i prawica zlikwidowała by rzeczy nie korzystne dla danej ideologi. Mówienie, że tylko lewica ma taki pogląd natomiast prawica to już toleruje wszystko i niczego by nie likwidowała jest delikatnie mówiąc ignorancją
Ja podałem tylko przykład

@CreativePL: Wyssany z palca;]

Dobrze wiecie @benethor: że zarówno lwica jak i prawica zlikwidowała by rzeczy nie korzystne dla danej ideologi.

No cóż, prawica dziwnym trafem uznaje homoseksualistów, ale nie chce uznawać ich ślubów na równi z heteroseksualnymi;] Więc to są tylko twoje wyobrażenia, bez pokrycia w faktach, nie podałeś nawet cytatów z tejże prawicy.

Mówienie, że tylko lewica ma taki pogląd natomiast prawica to już
W jaki sposób prawica toleruje homoseksualistów

@abcde: A każe ich mordować jak sugeruje @CreativePL? Czym innym jest trzymanie ich w ryzach, aby się nie rozbestwiali jak teraz niszcząc pojęcia takie jak "rodzina" czy "małżeństwo", czym innych uznawanie ich za czubów i wysyłanie na przymusowe leczenie, a czym innym ich fizyczna likwidacja jak sugerował wymieniony już wcześniej koleś.

skoro to środowiskom uznającym się przynajmniej za prawicowe ta słynna tęcza jako "symbol