Aktywne Wpisy
dotankowany_noca +76
Donald to jednak umie w manipulacje. Pamiętam doskonale w jakich nastrojach kończyła się ostatnia kadencja rządów platformy. Przecież ludzie ich nienawidzili tak samo jak dziś PiS albo nawet jeszcze bardziej. Chłop po osmiorniczkach i innych aferach, niespełnionych obietnicach uciekł do Brukseli na stanowisko króla Europy xD
Teraz wraca też obiecuje głupstwa w podobnym tonie typu szkoła bez zadań domowych i ludzie się dają nabierać wierząc, że zrobi coś dobrego. A już ataku
Teraz wraca też obiecuje głupstwa w podobnym tonie typu szkoła bez zadań domowych i ludzie się dają nabierać wierząc, że zrobi coś dobrego. A już ataku
Papierznik +14
niemcy;
-14tki mogą się ruchać
-w szkołach dostają gumki oraz ulotki edukacyjne, są zajęcia o seksie i związkach i uczuciach
-wychowawca klasowy zna swoich wychowanków i jest dla nich przyjacielem
-w gimnazjum podejmowane są pierwsze zatrudnienia dzięki czemu ludzie mają pierwsze referencje
polaczkowo;
-14tki to dzieci, chyba upośledzone bo dosłownie nikt nie potrafi z nimi ani rozmawiać ani nic załatwić
-nie ma żadnej sensownej edukacji seksualnej a wszelkie próby jej wprowadzenia są
-14tki mogą się ruchać
-w szkołach dostają gumki oraz ulotki edukacyjne, są zajęcia o seksie i związkach i uczuciach
-wychowawca klasowy zna swoich wychowanków i jest dla nich przyjacielem
-w gimnazjum podejmowane są pierwsze zatrudnienia dzięki czemu ludzie mają pierwsze referencje
polaczkowo;
-14tki to dzieci, chyba upośledzone bo dosłownie nikt nie potrafi z nimi ani rozmawiać ani nic załatwić
-nie ma żadnej sensownej edukacji seksualnej a wszelkie próby jej wprowadzenia są
Hej, szukałem i nic sensownego nie znalazłem. Ma ktoś może do polecenia jakiś ciekawy kurs, który dosyć dokładnie wytłumaczy (pewnie z 8h+) Kafkę? Aktualnie w robo piszę głównie pipeliny, które korzystają z danych aktualizowanych max. raz dziennie, ew. codzienny webscraping, a do schedulowania używany jest Airflow, przetwarzanie danych jest pisane w pysparku albo sparksqlu. Chciałbym niedługo zmienić robotę i coś czuję, że będę potrzebował Kafki, żeby poszerzyć horyzonty, ale nie mogę znaleźć nic sensownego i niebędącego hindusem.
#dataengineering #datascience #programowanie - sorry, nie wiem czy ten tag tu pasuje ale na dataengineeringu jest 15 obserwujących xd
@saif3r zobaczę to jutro, dzięki za polecenie. (。◕‿‿◕。)