Aktywne Wpisy
jegertilbake +799
Po tym jak sie zrobil hype na frytkownice beztluszczowe do ktorych bylem sceptycznie nastawiony stwierdzilem, ze jednak dokonam zakupu, bo nadarzyla sie dobra okazja kupic Ninja AF400 wiec raczej gorna polka jesli chodzi o tego typu sprzet.
Po 3 tygodniach korzystania jestem juz gotowy ocenic uzytecznosc tego typu urzadzenia i porownac wzgledem zwyklego piekarnika:
Na plus dla airfryera:
+ Ten model nie wymaga nagrzewania, moge wlozyc zarcie i bardzo szybko nabiera temp
Po 3 tygodniach korzystania jestem juz gotowy ocenic uzytecznosc tego typu urzadzenia i porownac wzgledem zwyklego piekarnika:
Na plus dla airfryera:
+ Ten model nie wymaga nagrzewania, moge wlozyc zarcie i bardzo szybko nabiera temp
nykkjen +77
wieczur
Ostatni z Japończyków w zestawieniu najmniejszej kategorii. Zdecydowanie najmłodszy i być może najbardziej utalentowany, ale dość mało o nim wiadomo, z racji niewielkiego doświadczenia.
#72 - Taiyo Furusato - Honda Team Asia
Młody Japończyk nie startował w Mistrzostwach Hiszpanii, zamiast tego przejechał mocno skróconą wersję sezonu w Asia Talent Cup. I zrobił tam rzecz niebywałą. Wygrał wszystkie osiem wyścigów, nie dając żadnych szans pozostałym rywalom. Nieco komicznie wygląda to 200 punktów, gdy spojrzymy na tabelę.
Pojawił się za to w Pucharze Red Bulla, ale nie od początku, opuścił pierwsze dwie rundy. Wszedł z buta na Mugello i wygrał pierwszy wyścig weekendu. Niestety, reszta sezonu nie była tak udana, poza czwartym i piątym miejscem w Austrii nie pojechał żadnego dobrego wyścigu. Ostatecznie zajął jedenastą lokatę.
Na co stać młodego przybysza ze wschodnich wysp? Trudno to określić. Na tle rywali z Azjatyckiego Pucharu wyglądał jak profesor, ale w rywalizacji z Munozem, Holgado czy Ortolą nie było już tak różowo. Talent ma, ale na ile to wystarczy?
Typ: walka o drugą dziesiątkę
Wołam: @Zashi, @noriad, @deliver, @VR46, @Stitch, @wrobel28, @barek_malawajder, @Wilq9911, @werdenOo, @WiewiurPL