Aktywne Wpisy
robert5502 +373
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Jo_chca +1034
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Z jednej strony czuje się spełniony, motywuje się coraz bardziej - i wiem, że idę do przodu (aspekt pracy wypracowałem chyba najlepiej jak się dało, mając lvl22 pracuje na stanowisku kierowniczym, zarobki niczemu sobie, mam dwa samochody, motocykl, za rok kończę studia, odłożoną sporą sumę na jakąś inwestycję, ciepły kąt w domu rodzinnym, bogate kontakty, wiele możliwości).
Z drugiej strony czuje jak spadam, i że w sumie nie wiem którym aspektem przeszkadzam społeczeństwu, totalnie rozsypałem życie towarzyskie przez #ex - a odbudowanie tego nie będzie proste, bo jestem prostym chłopem ze wsi.
Myślę, czy ucieczka do miasta na "swoje" (oczywiście wynajmowane) nie oczyści głowy, chociaż wtedy jedynym głosem może być Spotify w tle.
W sumie to życie jest #!$%@?, nastawienie głowy na rozsądek to magiczna sfera.
Ale cieszę się, że mija miesiąc od wiadomości "ja czuje do ciebie uczucie bardziej koleżeńskie, niż związkowe", 2 miesiące od spojrzenia jej w oczy (bo wtedy ją ostatni raz widziałem) - a jestem tu gdzie jestem, i mogę powiedzieć że baba jest ostro #!$%@?ęta i niezrównoważona emocjonalnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#zwiazki
edit
I bardzo dziękuje osobą, które (pod wykasowanym już postem) mega mnie wsparli i podnieśli, osobą które na PW ze mną pogadały, to głupie, ale wy daliście mi największego kopa i motywację, dziękuje! :)
Psychologia ludzka to chory temat.