Aktywne Wpisy
OldTimer11 +59
Moja różowa ogląda cały sezon od początku i przed chwilą zwróciła mi uwagę na rzecz, która CHYBA została tu przegapiona. W 4 odcinku gdy weszła Luśka to przy stole zapytała ona Szczocha skąd jest i on odpowiedzial że z Łodzi. Łucja na to, że mają wspólnych znajomych z kortów tenisowych. Na te słowa Szczoch dosłownie zamiera.
Może Lucy go kojarzy z reala. Może wie jaka jest prawda na temat szczochowego życiorysu, a
Może Lucy go kojarzy z reala. Może wie jaka jest prawda na temat szczochowego życiorysu, a
dracar +33
Nie znam sie, a mam pewna zagwozdke.
Załóżmy, ze jestem w stanie kopac bitcoina 24/7 non stop nie płacąc NIC za zuzycie pradu.
Czy np majac takie zaplecze warto zainteresowac sie tematem i kupic jakas lepsza, gotowa juz koparke w internecie ?
Kiedy taka koparka by sie zwrocila ?
Duzo jest zabawy przy takiej koparce ?
Trzeba co nie co sie znac na tym czy dziala to na zasadzie "włączam, a ona kopie" ?
Rozumiem, ze wystarczy zasilanie i dostep do internetu ?
Pozdrawiam
Po prostu mam rozkmine, czy majac takie zaplecze, w ktorym w ogole nie musze sie martwic o zuzycie pradu warto cos poczytac na ten kopania i kupic swoja pierwsza koparke czy to jednak strata czasu ;d
Czy one moga byc non stop odpalone bez przerw ?
Komentarz usunięty przez autora
sie specjalne zaszyfrowane bloki danych. Po rozbiciu bloku masz walutke. Mocno upraszczajac.