Wpis z mikrobloga

@kambodzanskie_gowno: Nie wiem. Ale śmiem twierdzić (nie oglądam uniwersum), że to jest najuczciwsza postać uniwersum. (pewnie się zawiodę jak zawsze). Ale uważam, że to jest największa ofiara machluja. Żal mi też Srejleeeee 1.0, bo to dość sympatyczna, ale prosta, niedokształcona dziewczyna, która stała się ofiarą oblecha białego. Ze wsi wyjechała do mit frends, bo to jest portal do wieczności przy boku zachodniego białasa, a ten ją po kroplówce wywalił jak list
@dzielnyiloczyn: Tak, też czytałem, że Mekong to ściek. Oglądałeś kiedyś "cała prawda o rybach" YT. Polecam., Tam opisują jak "pangę" się produkuje, która spożywa nawozy spływające do stawów hodowlanych z nawożonych chemicznie plantacji ryżu, kaskadowo ułożonych na zboczach, powyżej tych stawów. Szkoda gadać, szkoda strzępić ryja.
@kambodzanskie_gowno: Ostatnio bracie pisali o uzależnieniu Sahary Zachodniej i Laosu od innych krajów, dla których stają się te państwa generatorem do zaspokajania ich własnych zapotrzebowań energetycznych. I to nie jest nic złego. Nadwyżki można sprzedawać. Ale tu jest patola. Zakłamanie i #!$%@?. Sram na to. Ale sami doczytajcie. Ja nie jestem prawdą objawioną.