Wpis z mikrobloga

Post o cbd/cbg

Jakiś czas temu poprosiłem @Dyspeneseria o wysłanie mi wyżej wymienionych produktów w postaci suszu. W skrócie. American Haze i nowe cbg to kozaki i po skręceniu lolka z mieszanki tych dwóch odmian i poczęstowaniu kolegi, pytał się on czy na pewno nie dodałem tam thc. Dużo relaksu, ale bez przytlaczajacych myśli jak to jest z thc w moim przypadku. Druga sprawa to działanie podczas pracy. Pracuje w handlu, bezposrednio z klientem. Przed stosowaniem cbd/cbg miałem problem z nawiązywaniem relacji z klientem na trzeźwo przez co używałem benzo, ale postanowiłem spróbować produktów o ktorych pisze i zdały egzamin. Od siebie mogę powiedzieć, że polecam osobom, które lubią zapalić, ale thc na nie źle działa. Pozdro.

#narkotykizawszespoko
#wykopjointclub
#cbd
  • 13
@Pickmer: Wychodze z benzo, i fakt, cbg działa pozytywnie. Szkoda tylko że te susze są takie drogie ( ͡° ʖ̯ ͡°) , w kontekście np codziennego spożywania z wapa. Szkoda też że nie można sadzić odmian stricte cbg na własny użytek...
@Pickmer: Ja też mam ultra niską tolerancję (co mnie mega cieszy), ale nigdy nie zauważyłem jakiegokolwiek działania suszy i nie mówię tu o "fazie" tylko o jakichkolwiek efektach, a miałem ich sporo różnych rodzaji.
Oststnio na relacji u jednego z raperów była "reklama" cbd w olejku + wapek. Miałem specyficzne podejście po kontakcie ze sklepowym suszem i braku efektów ale muszę przyznać, że temat z real cannabis jest fajny.
Też robię w handlu, mam ze sobą wapka, stresu brak, blogi chillout pozwalajacy pracować.