Aktywne Wpisy
mirko_anonim +11
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy powinienem rozstać się z dziewczyną, z którą jestem od 5 lat ze względu na to że mamy inne cele na przyszłość?
Ja (31) chciałbym się w końcu ustatkować, kupić mieszkanie, wymienić samochód na nowy. Jej (27) nie przeszkadza to, że wegetujemy wynajmując 35 metrowe mieszkanie z mikroskopijną kuchnią. Kiedy ostatnio poruszyłem ten temat, że przydałoby się zacząć oszczędzać na wkład własny w mieszkanie zamiast wydawać wszystko na podróże,
Czy powinienem rozstać się z dziewczyną, z którą jestem od 5 lat ze względu na to że mamy inne cele na przyszłość?
Ja (31) chciałbym się w końcu ustatkować, kupić mieszkanie, wymienić samochód na nowy. Jej (27) nie przeszkadza to, że wegetujemy wynajmując 35 metrowe mieszkanie z mikroskopijną kuchnią. Kiedy ostatnio poruszyłem ten temat, że przydałoby się zacząć oszczędzać na wkład własny w mieszkanie zamiast wydawać wszystko na podróże,
lubie_pic_kakao +455
Krótki przegląd kłamstw konfiarzy z ostatnich 24h w gorących
Konfiarze: Fajnopolackie media MILCZĄ w sprawie zabicia polskiego wolantariusza.
Rzeczywistość: Wszystkie media o tym mówią.
Konfiarze: Dlaczego Polski rząd ignoruje sprawę???
Rzeczywistość: MSZ zapowiedziało walkę o odszkodowanie.
Konfiarze: JE Bosak jest jedynym politykiem który zareagował w sprawie polskiego wolontariusza.
Rzeczywistość: Wielu polityków z różnych opcji zareagowało. Reakcję MSZ zalinkowałem wyżej, oprócz tego np. Hołownia albo Żukowska.
Konfiarze: Rosja nigdy nie zabiła
Konfiarze: Fajnopolackie media MILCZĄ w sprawie zabicia polskiego wolantariusza.
Rzeczywistość: Wszystkie media o tym mówią.
Konfiarze: Dlaczego Polski rząd ignoruje sprawę???
Rzeczywistość: MSZ zapowiedziało walkę o odszkodowanie.
Konfiarze: JE Bosak jest jedynym politykiem który zareagował w sprawie polskiego wolontariusza.
Rzeczywistość: Wielu polityków z różnych opcji zareagowało. Reakcję MSZ zalinkowałem wyżej, oprócz tego np. Hołownia albo Żukowska.
Konfiarze: Rosja nigdy nie zabiła
Jakiś czas temu poprosiłem @Dyspeneseria o wysłanie mi wyżej wymienionych produktów w postaci suszu. W skrócie. American Haze i nowe cbg to kozaki i po skręceniu lolka z mieszanki tych dwóch odmian i poczęstowaniu kolegi, pytał się on czy na pewno nie dodałem tam thc. Dużo relaksu, ale bez przytlaczajacych myśli jak to jest z thc w moim przypadku. Druga sprawa to działanie podczas pracy. Pracuje w handlu, bezposrednio z klientem. Przed stosowaniem cbd/cbg miałem problem z nawiązywaniem relacji z klientem na trzeźwo przez co używałem benzo, ale postanowiłem spróbować produktów o ktorych pisze i zdały egzamin. Od siebie mogę powiedzieć, że polecam osobom, które lubią zapalić, ale thc na nie źle działa. Pozdro.
#narkotykizawszespoko
#wykopjointclub
#cbd
@fiddle: widzisz na mnie cbg działa innaczej i efekt opisany powyżej odczuwam przy sour zebrze.
Komentarz usunięty przez autora
https://kombinatkonopny.pl/konopie-w-przydomowym-ogrodku/?v=9b7d173b068d
Też robię w handlu, mam ze sobą wapka, stresu brak, blogi chillout pozwalajacy pracować.