Wpis z mikrobloga

mała aktualizacja tego wpisu

Z racji, że kolega kupił auto to zrobiliśmy sobie małą rundkę nocą po mieście nowym nabytkiem i wstąpiliśmy na wiadomą stację paliw, niestety ulubionej kasjerki dzisiaj nie było (głupi ja wczoraj nie zapytałem kiedy chodzi na te nocki xD).

W związku z tym, że nie będę jeździł codziennie na stację (która dodatkowo nie jest stacją do której mam najbliżej) dolewać po kilka litrów paliwa tylko po to aby dostać kontakt do kasjerki to spróbuję swoich sił za tydzień w poniedziałek.

Zobaczymy czy mnie zapamięta z mordy/samochodu i faktu że tankuję tylko nocą.

Zatem za tydzień zobaczymy jak potoczy się historia w moim uniwersum.

#wychodzimyzprzegrywu #podrywajzwykopem #tinder #zwiazki
  • 15
  • Odpowiedz
@serek_heterogenizowany: To zagadaj do mnie, zażartuj. Ja jest energia dobra to to będzie widać przecież. Takie sprawy rozwiązuje się od razu, lepiej spalić buraka niż sobie truć głowe. więc od razu zaproponuj wspolne wyjście
Jeżeli myślisz że takie przyjeżdzanie co jakiś czas i oswajanie jej ze swoją osobą myslisz że coś da to jestes w błędzie
  • Odpowiedz
@serek_heterogenizowany: Nieśmiałość, nie przeszkadza żebyś był pewnym siebie i autentycznym. Nie udawaj kogoś kim nie jesteś, jak jestes mega nieśmiały to jej to powiedz, byle bylo na wesoło. Nie musi być logiki, tylko emocje. Czym więcej się zastanawiasz tym są mniejsze szanse na cokolwiek
  • Odpowiedz
@gucio123456: Dokładnie, jak dziewczyna daje sygnały i są zalążki jakieś chemii to startować. Najwyżej OP źle odczytał jej sygnały. Wbrew pozorom faceci nie tak chętnie wprost komunikują że chcą się spotkać więc na pewno pozostawi po sobie pozytywne wrażenie. Chyba że będzie krążył przy tej stacji jak osioł.
@serek_heterogenizowany: A i najważniejsze: ona już teraz doskonale zdaje sobie sprawę o co ci chodzi ;)
  • Odpowiedz