Aktywne Wpisy
JessePinkman38 +36
20 lat temu wyjechałem z Polski i powiem wam coś o Polakach. Nie narzekanie czy krytykowanie, po prostu obserwacja.
Co roku jeździmy z różową na camping. Najbardziej lubimy Bałkany. W tym roku zdecydowaliśmy się na Polskę.
Każdy rozbija się jak najdalej od siebie, krótkie "bry" w łazience i elo. Siedzimy we własnej bańce a ludzie obok to powietrze.
I
Co roku jeździmy z różową na camping. Najbardziej lubimy Bałkany. W tym roku zdecydowaliśmy się na Polskę.
Każdy rozbija się jak najdalej od siebie, krótkie "bry" w łazience i elo. Siedzimy we własnej bańce a ludzie obok to powietrze.
I
Z racji, że kolega kupił auto to zrobiliśmy sobie małą rundkę nocą po mieście nowym nabytkiem i wstąpiliśmy na wiadomą stację paliw, niestety ulubionej kasjerki dzisiaj nie było (głupi ja wczoraj nie zapytałem kiedy chodzi na te nocki xD).
W związku z tym, że nie będę jeździł codziennie na stację (która dodatkowo nie jest stacją do której mam najbliżej) dolewać po kilka litrów paliwa tylko po to aby dostać kontakt do kasjerki to spróbuję swoich sił za tydzień w poniedziałek.
Zobaczymy czy mnie zapamięta z mordy/samochodu i faktu że tankuję tylko nocą.
Zatem za tydzień zobaczymy jak potoczy się historia w moim uniwersum.
#wychodzimyzprzegrywu #podrywajzwykopem #tinder #zwiazki
@Twoja__Pani:
@serek_heterogenizowany:
W takim razie złapie za parówkę, ale tylko tą w hotdogu o który poprosisz.
Może z litości da trochę więcej sosiwa( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeżeli myślisz że takie przyjeżdzanie co jakiś czas i oswajanie jej ze swoją osobą myslisz że coś da to jestes w błędzie
@serek_heterogenizowany: A i najważniejsze: ona już teraz doskonale zdaje sobie sprawę o co ci chodzi ;)