Aktywne Wpisy
Neycza +164
Patrzcie jakiego ładnego maila dostałem! I co Kingu jak to powiedziałeś wykop to same #!$%@?* i nic nie mogą? Mamy 3 strike!!! Za tydzień kanał mleczne gówno może spaść!
#kononowicz
#kononowicz
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
#polityka #konfederacja #neuropa #cenzura #facebook #neokomunizm #antykapitalizm
Aha, to w panstwie konfederacji będzie jakaś specjalna komisja która będzie ustalać czy dana firma jest dostatecznie duża by musiec obsługiwać każdego a która jest na tyle średnia że może? I tak się będziemy bawić? Ta może ta nie moze.
@TenXen47: skup się i przeczytaj ze zrozumieniem to co napisałem.
To ty napisz o co ci chodziło, bo widać napisałeś co innego niż myślałeś. Kontekst jest jeden. Obsługiwać kogo się chce ale tak gdzie konfederacji akurat pasuje.
Wszystkim konserwą które niecałe 2 tygodnie umniejszaly jak tylko mogły protestom przecisko lex tvn, atakowi rządu na najwieksza opozycyjna stacje informacyjna a teraz z usunięcia jednego konta robią niemalże atak na całą
@TenXen47: dokładnie tak jak przewidziałem nikt kto jest zdolny do jakichkolwiek głębszych procesów myślowych nie popiera takiego zamordyzmu. Dla ciebie i tobie podobnych pożytecznych rzeczywistość