Wpis z mikrobloga

To przerażające jak silna jest u was potrzeba sprowadzania rzeczywistości najprostszych wartości całkowicie ignorując jakikolwiek kontekst. Zrównywanie Facebooka który jest monopolistą i ma większy wpływ na kształtowanie światopoglądów niż rządy większości państw na świecie z jakąś jedną małą drukarnią na zadupiu świadczy o najzwyklejszej na świecie głupocie. Nawet jeśli niezgadzanie się z Konfederacją światopoglądowo (ja też się w wielu kwestiach z nimi nie zgadzam) to powinna się wam w tych pustych łbach zapalić jakaś czerwona lampka. Co będzie następne? Czy jakiś z waszych poglądów nie stanie się wkrótce niepoprawny? A tu nic zupełne zero jakiś perspektywicznych procesów myślowych tylko tępa radość, że można dowalić tym, których się nie lubi. Skala tej stadnej głupoty przeraża... (_)

#polityka #konfederacja #neuropa #cenzura #facebook #neokomunizm #antykapitalizm
S.....y - To przerażające jak silna jest u was potrzeba sprowadzania rzeczywistości n...

źródło: comment_16413955848mXDKlndGg0y4JNGtongkF.jpg

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
@SlimKirby:

Facebooka który jest monopolistą i ma większy wpływ na kształtowanie światopoglądów niż rządy większości państw na świecie z jakąś jedną małą drukarnią na zadupiu świadczy o najzwyklejszej na świecie głupocie

Aha, to w panstwie konfederacji będzie jakaś specjalna komisja która będzie ustalać czy dana firma jest dostatecznie duża by musiec obsługiwać każdego a która jest na tyle średnia że może? I tak się będziemy bawić? Ta może ta nie moze.
  • Odpowiedz
Aha, to w panstwie konfederacji będzie jakaś specjalna komisja która będzie ustalać czy dana firma jest dostatecznie duża by musiec obsługiwać każdego a która jest na tyle średnia że może? I tak się będziemy bawić? Ta może ta nie moze. Fajny absurd. Uznaniowe pozwolenia.

@TenXen47: skup się i przeczytaj ze zrozumieniem to co napisałem.

Ojej, a gdy już ta sama konfederacja robiła propagandę by umniejszyc protesty w sprawie tvn i ani
  • Odpowiedz
@SlimKirby:

skup się i przeczytaj ze zrozumieniem to co napisałem.

To ty napisz o co ci chodziło, bo widać napisałeś co innego niż myślałeś. Kontekst jest jeden. Obsługiwać kogo się chce ale tak gdzie konfederacji akurat pasuje.

jakim wam?

Wszystkim konserwą które niecałe 2 tygodnie umniejszaly jak tylko mogły protestom przecisko lex tvn, atakowi rządu na najwieksza opozycyjna stacje informacyjna a teraz z usunięcia jednego konta robią niemalże atak na całą
  • Odpowiedz
Wszystkim konserwą które niecałe 2 tygodnie umniejszaly jak tylko mogły protestom przecisko lex tvn, atakowi rządu na najwieksza opozycyjna stacje informacyjna a teraz z usunięcia jednego konta robią niemalże atak na całą Polskę. I tak, na facebooku to jest zwykle konto, bez żadnych przywilejów względem innych.

@TenXen47: dokładnie tak jak przewidziałem nikt kto jest zdolny do jakichkolwiek głębszych procesów myślowych nie popiera takiego zamordyzmu. Dla ciebie i tobie podobnych pożytecznych rzeczywistość
  • Odpowiedz