@wladca_morii: niestety, ale trudno się z tobą nie zgodzić. Jako fan trylogii i samego uniwersum Matrixa niesamowicie się zawiodłem. Kolejny odgrzewany kotlet bez polotu.
@SynGilgamesza: za każdym razem jak czytam ten "przewodniczący stowarzyszenia" to mam takiego leśnego dziadka z wąsami, ubranego w szary sweterek w romby przed oczami, który w wolnych chwilach między byciem działkowcem i działaczem w spółdzielni mieszkaniowej pisze sobie opisy do gazet TV.
@wladca_morii: @magicznyjozef: Po prostu to powiedzmy - ten film to gówno. Nie ma to nic wspólnego z klimatem starych części a i sam w sobie jest tragicznie zrobiony.
jak masz kartkówkę z lektury ale ledwo otworzyłeś książkę xD
@DanteMorius: kiedyś napisałem, że Wokulski był ojcem Izabeli i jak nauczycielka oddawała sprawdziany to powiedziała, że "przez 20 lat takich bzdur nie czytała" xD
@justlooking5: "Pracownik korporacji, hobbistyczny haker trafia w otoczenie ludzi twierdzących, że otaczający ich świat jest fikcją. Zostaje postawiony przed wyborem - poznać prawdę czy tkwić w złudzeniu?" Takie trudne? ( ͡º͜ʖ͡º)
#matrix #heheszki #humorobrazkowy #film
Komentarz usunięty przez moderatora
@DanteMorius: kiedyś napisałem, że Wokulski był ojcem Izabeli i jak nauczycielka oddawała sprawdziany to powiedziała, że "przez 20 lat takich bzdur nie czytała" xD
Takie trudne? ( ͡º ͜ʖ͡º)