Aktywne Wpisy
Jakby się zastanowić, cancel boxdela nie dość, że jest nielogiczny, to nieopłacalny dla internetu. W tej przestrzeni poruszają się takie #!$%@? elementy jak roksysyn,,ciot, fagata, mnóstwo byłych scammerów/scammerek jak natsu, lexy czy realnie szkodliwe elementy jak penis załęcki. Dlaczego internet miałby cancelować osobę która z wymienionych wyżej zrobiła najmniej #!$%@? rzeczy, a jednocześnie najwięcej dała nam contentu i rozrywki?
#famemma
#famemma

ibleedforyou +9
Przeszłam hogwarts legacy i to by było na tyle, szukam nowej gry

macie do polecenia jakiegoś ortodontę z Katowic? Wstępnie planuje leczenie w Rock Your Smile, ale nie mam porównania i nie wiem czy ta kwota i usługi to odpowiednio czy może za dużo xD
Na wizycie diagnostycznej z planem leczenia powiedziano mi kwotę 12900zł za całość, mam w tym:
1. Ekspander
2. Higienizację przed montażem
3. Aparat 2 łuki
4. Nielimitowane kontrole aparatu
5. Nielimitowane wymiany łuków
6. Demontaż łuków
7. Skaling, piaskowanie, fluoryzację po 1szt (jak mniemam to po zakończeniu leczenia)
8. Nielimitowane pantogramy OPG
9. Model diagnostyczny - 1 szt.
10. Szyny retencyjne góra dół
11. Wizyta kontrolna aparatu retencyjnego - 1szt.
12. 2 awarie zamków.
Zastanawiam się czy to dobra cena za to wszystko czy może wpieprzam się na minę? Jakieś ortodontyczne mirki się wypowiedzą? :D
#ortodoncja #stomatologia #zeby #katowice #pytanie #slask
Też leczę się w Rock Your Smile w Kato u Pani Dr Marty Chudek którą poleciła mi @SkrytyZolw:
Koszt całkowiyu wyniósł 12600 jakoś.
W tym mam mikroimplant, płytę nagryzową, dwa łuki i zakontraktowane kontrole, zdjecia itd.
Myśle, że to spoko kwota tym bardziej, że za dwa lata koszty wizyt kontrolnych raczej będą tylko wyższe aniżeli niższe a gwarancja ceny pozostaje