Cześć. Mam Xbox Series X i Forza Horizon 5. Kupiłem kierownicę + pedały Logitech G920 oraz dokupiłem shifter Logitecha. Wszystko pięknie działa, sprzęgło również, natomiast:
1) jak ustawić aby biegów na shifterze nie dało się zmienić bez wciśniętego sprzęgła? 2) czy da się wprowadzić taki realizm żeby samochód gasł? np. jak prędkość będzie za mała na dany bieg?
@MaddoxX1911: jak masz w forzie ustawione manual ze sprzęgłem to nadal możesz zmienić bez sprzęgła - natomiast wtedy gra automatycznie przegazuje aby była możliwa zmiana biegu bez sprzęgła - podobnie jak w prawdziwym samochodzie
zapuszkowane dekle nie zawodzą, tym razem babcia została pozbawiona obiadu, obiad dalo się dostarczyc tylko samochodem, tylko wybraną trasą [smuteczek] #poznan
Mega udany debiut, nie mogłem zrobić nic lepiej, nie mogłem być tego dnia wyżej, sprawiedliwie oceniony. Życiowa forma, waga 6kg większa niż 1,5 roku temu, czyli 4kg czystej masy mięśniowej dobudowane rocznie uśredniając.
1) jak ustawić aby biegów na shifterze nie dało się zmienić bez wciśniętego sprzęgła?
2) czy da się wprowadzić taki realizm żeby samochód gasł? np. jak prędkość będzie za mała na dany bieg?
Pozdrawiam!
#xbox #xboxseriesx #pytanie #playstation #forzahorizon5 #forza #forzahorizon4
1) manualna zmiana biegów wciąż daje zmieniać bez sprzęgła?
2) a masz odpalanie żeby było gaszenie? xd
to arcade a nie symulator
poza tym granie w forzę jest na kierownicy męczące