Wpis z mikrobloga

@hobbyturysta: Tylko tyle się zebrało? W sumie PiS przebił to w pierwszych tygodniach rządów, więc niezła laurka dla Tuska, tym bardziej, że część z tych "afer" to zasadniczo zalety ( ͡° ͜ʖ ͡°)

I #bekazlewactwa, a wypisujesz likwidację socjali, jako afery? Ciekawostka
  • Odpowiedz
@hobbyturysta: Ale jaka afera, ktoś coś zrobił nielegalnie? Bo że mamy lipne prawo przetargowe, które wymusza zaniżanie kosztów to akurat prawda, ale kto został za nią skazany? Przecież PiS ma sądy od 2015. To co się dzieje w tej sprawie? Nawet ich podsłuchiwali, a dalej nic za co możnaby komuś postawić zarzuty xD
  • Odpowiedz
@TenTypZez: chłopie myślisz że w tym układzie magdalenkowym ktoś pójdzie siedzieć ??to przypomnę ci jak rudy matoł obiecywał Ziobrze rozliczenie poczym kiedy doszło do możliwości postawienia go przed trybunał stanu gdzie platforma miała większość to rudy zdrajca i Ewa Kopacz nie przyszli na głosowanie dzięki czemu Ziobro się uchował. Jeden układ zapamietaj
  • Odpowiedz
@hobbyturysta: A czemu mam się do tego odnosić? Bekę mam z dezercji to to wyraziłem. Jak ktoś pokazuje tylko jedną stronę medalu to z góry zakładam, że nie ma ochoty dyskutować tylko rzucać gównem.
VAT rzeczywiście na minus
Na OFE żadnego zamachu nie było
Afery pominę bo jakoś niespecjalnie mi się kojarzą z Tuskiem (jakie ma zarzuty?)
Ulg żadnych nie powinno być
Składka rentowa była przez rządy PO też obniżana ale o tym zapomniałeś wspomnieć
  • Odpowiedz