Aktywne Wpisy
Polejmnie +188
Kiedy intelekt feministki nie nadąża za jej ego.
#feminizm #p0lka #logikarozowychpaskow #bekazlewactwa
#feminizm #p0lka #logikarozowychpaskow #bekazlewactwa
Trueprzegryw04 +19
Jeśli myślicie,że przegraliście na loteri genetycznej i jesteście odpadami genetycznymi to uświadomie wam,że nie jest aż tak źle.
Ja niedługo lv 20
-170 cm wzrostu
-drobna ektomorficzna budowa(drobne nadgarstki,wąskie barki,itp)
-baby face
-depresja
Ja niedługo lv 20
-170 cm wzrostu
-drobna ektomorficzna budowa(drobne nadgarstki,wąskie barki,itp)
-baby face
-depresja
Nie wiem tylko, czy jest aktualnie jakaś sensowna alternatywa w świecie #android?
Nie mogę czekać na przyszłoroczne premiery, bo chcę fakturkę jeszcze w tym roku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Patrzę na #s21, ale trochę boję się baterii (wytrzyma te 3,5-4h sot na lte?) i grzania exynosa. #pixel przez niedostępność oficjalną w Polsce i brak wsparcia dla 5g raczej odpada. I... kurde, to by było na tyle? Szukam czegoś z dobrym foto, dobrą baterią, wsparciem te minimum jeszcze 2 lata (chciałbym poużywać telefonu conajmniej 3 lata).
Dotychczas miałem #oneplus 6, ale już powoli niedomaga bateria i wydajność po aktualizacji do a11, do tego foto średnie... Ktoś coś? #telefony
1. Gest "wstecz" - po pierwsze, zupełnie bez sensu jest to, że nie da się go dostosować. Jestem praworęczny i sięganie do lewej krawędzi kciukiem jest po prostu niewygodne
Komentarz usunięty przez autora
Tak samo też denerwuje brak odcisku palca na odblokowywanie, mimo że face id jest wybitne. A przez brak logicznych gestów ciężko mi nawet wrócić do wyników wyszukiwania w YT ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja tam obecnie siedzę w one plusach i jestem zadowolony. Ale coś te ostatnie wydanie słuchawek ma tylu samo zwolenników co antyfanów, więc nie wiem czy polecać ( ͡º ͜ʖ͡º)
Kwestia przyzwyczajeń. Gdy popsuł mi się 7 Plus i byłem zmuszony przesiedzieć coś około 6 tygodni na SGS8 to #!$%@? dostawałem jak tylko musiałem używać tej śmiesznej nawigacji, jakby no - gest powrotu >>>> ikonka cofnięcia na androidzie ngl. Nie wyobrażam sobie jak ludzie na Androidzie mogą korzystać z messengera, bez możliwości cofania się przeciągając z lewej krawędzi w prawo xD
Po za przyzwyczajeniami, to gest powrotu (z lewej krawędzi w prawo) działa bez wad. iOS nic nie wymusza na developerach aplikacji, to od nich zależy jak fajne i intuicyjne będzie cofnięcie się w działaniach. Jeśli #!$%@? to działa na Twitterze to pretensje możesz mieć tylko i wyłącznie do programistów apki Twittera.
Odpowiadając po kolei:
Pięknych czasów dożyliśmy, że wykonanie jednego gestu więcej który zajmie 0.1 sekundy więcej, sprawia odczuwalny problem.
Twoja