Aktywne Wpisy
iErdo +701
No więc skiepściłem xD Czemu? Bo jestem głupi. Generalnie ładnie to sobie wymyśliłem, ale nie wziąłem pod uwagę wody za Zimorodkiem, i to co w wizjerze wyglądało fajnie, na kompie wyglądało okropnie, odbicia wody wzmacniają efekt aberracji chromatycznej i dziwnego rozszczepiania światła, więc Zimorodek był w złym stanie. ALE żeby dowieźć, to postarałem się coś z niego wykrzesać, musiałem zasymulować inne tło. Ogólnie normalnie bym nie edytował tego zdjęcia i je wyrzucił.
PanL +9
Panowie..
Dziewczyna spytała sie mnie, czy może iść na wesele z jakimś kolegą koleżanki(nie znam chłopa)
Wystawiła go partnerka, nie ma z kim iść(ale co mnie to akurat obchodzi)
Dodam ze moja luba jest bardzo podekscytowana tym faktem..
Co zrobic w takiej sytuacji? Raczej średnio mi sie to uśmiecha..
A czy wy pozwalacie waszym kobieta na takie wyjscia?
#zwiazki
Dziewczyna spytała sie mnie, czy może iść na wesele z jakimś kolegą koleżanki(nie znam chłopa)
Wystawiła go partnerka, nie ma z kim iść(ale co mnie to akurat obchodzi)
Dodam ze moja luba jest bardzo podekscytowana tym faktem..
Co zrobic w takiej sytuacji? Raczej średnio mi sie to uśmiecha..
A czy wy pozwalacie waszym kobieta na takie wyjscia?
#zwiazki
dojdzie to przed świętami? Paczka z USA. Czy to oznacza, że naliczyli cło? wg. tej instrukcji z linku https://emonitoring.poczta-polska.pl/instrukcja_pobrania_poswiadczonego_zgloszenia_celnego.pdf przycisk do pobrania poświadczenia celnego pojawi się po 7 dniach - dobrze rozumiem? Można coś zrobić żeby to przyśpieszyć? Mogę pojechać do jakiegoś magazynu w Lublinie czy coś.
#pocztapolska #przesylki #kiciochpyta może Ci z #alipaczka wiedzą?
Skąd ktoś ma wiedzieć czy będzie cło skoro nie znana jest wartość i zawartość?
Skąd mamy wiedzieć czy podatek był opłacony wcześniej i czy dojdzie bez dopłat czy z dopłatą?
Jedyne co możesz zrobić to czekać, to tylko przesyłka listowa.
Dlatego dopytujesz randoma na zielonym koncie?
Nie ma statusu oznaczającego że będzie lub nie będzie podatku. Oznacza tyle że musisz czekać dalej i przesyłka powinna iść dalej.