Aktywne Wpisy
Elev +106
jestem #!$%@? alimanciarzem
no nic mnie tak nie boli jak to
kiedyś miałem rodzine, zrobilismy se 2 dzieci, budowaliśmy dom
i wszystko jak krew w piach, zona niedopiszczona odeszła do kolegi z pracy, budowa do sprzedania
ale to jest #!$%@? przy tych alimentach
niby nie sa wysokie, niby dzieci maja teraz wyższy standard niż przed
no ale ja p..... co miesiąc mam jej przlelewać 1/3 bo kiedyś miałem ochote mieć rodzine
rodzina
no nic mnie tak nie boli jak to
kiedyś miałem rodzine, zrobilismy se 2 dzieci, budowaliśmy dom
i wszystko jak krew w piach, zona niedopiszczona odeszła do kolegi z pracy, budowa do sprzedania
ale to jest #!$%@? przy tych alimentach
niby nie sa wysokie, niby dzieci maja teraz wyższy standard niż przed
no ale ja p..... co miesiąc mam jej przlelewać 1/3 bo kiedyś miałem ochote mieć rodzine
rodzina
hiro95x +46
- Ludzie, którzy nie popierają paszportów covidowych mają rację, gdyż czują, że ogranicza się ich wolność.
Racjonalna dyskusja nie ma sensu, jako że spór leży na płaszczyźnie emocjonalnej. Sorry, ale musimy się #!$%@?ć.
#covid #szczepienia #antyszczepionkowcy #koronawirus #bekazprawakow #bekazfoliarzy #bekazcovidian
@Rapidos: dobrze że w narożniku zamordystów stoją wystraszone sojboje z neuropy, a w narożniku wolnościowców chady co im rząd siłownie pozamykał :)
dawać mnie tu popcorn i transmisję jak z KSW XD
@Rapidos: a chętnie
@Rapidos: tylko, że to złudne bezpieczeństwo bo paszporciki nie mają żadnego sensu w sytuacji gdy szczepionka nie powstrzymuje transmisji wirusa.
Tak - dokładnie - CZUJĄ. Czucie jednak nie ma nic wspólnego z rzeczywistością. To odbiór subiektywny, który może być prawdziwy lub fałszywy. W tym wypadku fałszywy. Nie są bezpieczniejsi. Paszport nie ma znaczenia tutaj.
Nie. Nie popierający nie czują, że
@Krupier: wiesz, między powstrzymywaniem transmisji, a niepowstrzymywaniem transmisji jest jeszcze ograniczenie transmisji. I tutaj możnaby dyskutować o sensie w przypadku potwierdzonego ograniczenia na znaczącym poziomie...
... ale jak pisałem w pierwszym poście nie w dyskusji droga. To ślepa uliczka.
@DanteTooMayCry: Kiedy dostaniesz kopa w dupę, to jednocześnie faktem jest, że dostałeś kopa w dupę i czujesz, że dostałeś kopa w dupę.
Powtarzam:
A równie dobrze, możesz mieć schizę i Ci się wydawało. Albo mogłeś uderzyć o coś tyłkiem i poczuć jakby ktoś Cię kopnął, a jednak nie.
Widzę, że tak dyskusja będzie w kółeczku:
To ja też wrócę:
@Rapidos: bo media wmówiły im że jest jakies niebezpieczeństwo ze strony niezaszczepionych, tu jest różnica. Talibowie mają rację robiąc zamachy bo wg. nich trafią za to do raju?