Aktywne Wpisy
JessePinkman38 +337
Minieri +559
Dzisiaj mój osobisty rekord na stacji bo aż 4 osoby prosiły o alkohol na krechę. W środku tygodnia, na stacji paliw a nie w osiedlowym u pani Krysi. Były propozycje zostawienia dowodu czy nawet telefonu "pod zastaw". Najgorsze że jak powiem "nie, nie mogę nic dać nawet jakbym chciał" (a nie chcę) to im nie wystarcza. Muszę się kurła tłumaczyć jakbym był winny że na Halne Mocne nie mają, ehh #alkoholizm
#chlopakidowziecia
@meehow97: Ona w Niemczech jest, to nie betabankomat w mieście wojewódzkim tylko Yusuf albo inny Ahmed w jakimś stadt.
nie wiem jak ona się złapała na ten jego lep; chyba ten wypadek na rowerze przywrócił jej mózg do ustawień fabrycznych, bo od razu uciekła do Niemiec ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Sick_Bitch: a to jeszcze do tego nie doszedłem, jestem na 266 jak snajper maluje swojej lejdi paznokcie ale chyba dzisiaj tego odcinka nie skończe, zaraz zapauzuje i innego dnia do niego wrócę bo już się w żenadometrze skończył limit na dziś
@Ksemidesdelos
@rysownik
@zdjecie_z_wenszem
Ja naprawdę nie rozumiem co ta dziewczyna w nim widziała, jedyne w miarę logiczne wytłumaczenie to, że jest młoda i pewnie po jakimś bolącym rozstaniu szukała jakiejś poduszki bezpieczeństwa no i trafiła na ponad 40 letniego chłopa z rozumem wczesnego nastolatka.
chociaż nie wiem, może to ta słynna miłość xD