Wpis z mikrobloga

widzieliście ile ten podkarpacki tancerz naspamował wiadomości do swojej żonki na tym komunikatorze, od dawna nic nie pisała i nie wyświetlała od niego, smutne XD pewnie teraz obraca sobie jakiś 35-letni betabankomat w mieście wojewódzkim
#chlopakidowziecia
  • 7
  • Odpowiedz
@meehow97: dla pewności jeszcze teledysk jej nagrał żeby mogła go nie obejrzeć xD
nie wiem jak ona się złapała na ten jego lep; chyba ten wypadek na rowerze przywrócił jej mózg do ustawień fabrycznych, bo od razu uciekła do Niemiec ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
276 odcinek

@Sick_Bitch: a to jeszcze do tego nie doszedłem, jestem na 266 jak snajper maluje swojej lejdi paznokcie ale chyba dzisiaj tego odcinka nie skończe, zaraz zapauzuje i innego dnia do niego wrócę bo już się w żenadometrze skończył limit na dziś
  • Odpowiedz
@zdjecie_z_wenszem: @meehow97: no to samo xD. wiadomo, dziewczyna może nie modelka victoria secret, ale jakieś studia skończyła, nie jest upośledzona jak większość uczestników programu, pewnie znalazłaby sobie bez problemu na badoo jakiegoś zwykłego betabankomata, a ostatecznie wyszła za mąż za opóźnionego w rozwoju tancerza xD

chociaż nie wiem, może to ta słynna miłość xD
  • Odpowiedz