Wpis z mikrobloga

• 17
@depeszowiec Aaaaaa! Uważać na stalkera! ( ͡ ͜ʖ ͡) Ta paczka jest tak idealna, że mam wrażenie, że nie tylko przeczesałeś internet, ale i shackowałeś nasza domową kamerkę. xD Dostałam pesto! Kocham pesto. Bardzo dużo słodyczy i budynie, które często sama kupuję. Mamba, pryncypałki, popcorn - kocham to! I piękny papież Mikołaj. Wrzucę w komentarzach zdjęcia. Ściereczki w kotki - tak jestem w tym wieku, że ściereczki cieszą. Rzeczy do kwiatków - lubię kwiatki. Karmnik dla ptaków - jutro wywieszę, dołączy do kulek karmy na balkonie. Smaczki dla kotów i zabawki. Koty już ocipiały i biegają po domu z tymi piórkami. Dużo herbat, w tym jedna robiona samemu - wow! Oczywiście, że się nie zmieszczą do naszej herbacianej szafki, bo jest ich ZA DUŻO. Ogólnie dostałam za dużo! Czy Ty umiesz w budżet w ogóle? xD Ręce mi się trzęsą, gdy to piszę, bo się nie spodziewałam, że tyle można dostać. Przybory do rysowania, szkicownik, notes. Kalendarz z Papieżem Polakiem!!! Zawieszka z łyżwa () I uwaga! Kropka nad i. Zapas plusów na cały rok. Ale będę teraz rozdawać plusy na Mirko. Ok. Teraz czas na zdjęcia w komentarzach. Bardzo bardzo dziękuję. List piękny. Chętnie wypiję z Tobą herbatkę w Trójmieście, jeśli kiedyś będziesz, albo w moich rodzinnych stronach, bo mój stalking (daleko mi do Ciebie) mówi, że mieszkasz tam, gdzie ja się urodziłam.
Czuję, że wygrałam #wykopaka ( ͡ ͜ʖ ͡)
iniacz - @depeszowiec Aaaaaa! Uważać na stalkera! (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) Ta paczka jest tak ide...

źródło: comment_1639761419K5SNYaY4P7Uk5JsH2Y3vbw.jpg

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@iniacz: Hahah! Czyli moje stalkowanie nie poszło na marne! ( )
W takim razie smacznej herbaty życzę! :D Bardzo się cieszę, że paczka przypodobała się zarówno Tobie jak i Twoim kotom :)
Wybacz, że list nie jest pisany odręcznie ale uwierz mi, że te kilka słów które napisałem własnoręcznie zarówno na kartonie jak i w liście oraz na pudełku z plusikami kosztowały mnie sporo wysiłku,
  • Odpowiedz
I jeszcze jedno - dziękujemy za świetną fotorelację! Wraz z różowym mieliśmy sporo frajdy oglądając foty. Zresztą raz na jakiś czas śmiało pisz na mirko co tam u Twoich kocich-przyjaciół! :) :)
  • Odpowiedz