Aktywne Wpisy
Mirki, jak naprawić tak #!$%@? brodzik bez wyciagania/wyjmowania go. Nie moja chata, wynajmujący to szuja i nie mam zamiaru z debilem współpracować ani mu fundować nowego brodzika. Jakieś pomysły?
#naprawa #remontujzwykopem #hydraulika
#naprawa #remontujzwykopem #hydraulika
KwadratF1 +16
#famemma Wychodki tak nadają na tę loterię i kupno losów, sypią wyzwiskami w stronę ludzi, którzy wzięli udział, a sami nawet nie wyłożą kilku dyszek na PPV bo po co skoro można oglądać na lewo i nie zapłacić ludziom za ich wykonaną pracę. Mentalna biedota od przegrywów i magicala w pigułce. Jakie to jest żałosne :D
Nasz Tajemniczy Pan który zapłacił sto polskich dolarów aby wywalić gruz na posiadłość przy pewnej ulicy na Butach jakiem trafem widzowie jest prawnikiem i rozmawiał z uszatym garnkiem.
- Dobry ja ten gruz przywiozłem.
- No akat ja nie zamawiałem to z wykopu piszą tego to wykopki zamówili...
Pan prawnik jeszcze rozmawiał z nim przez telefon ale udowodnić nie chce mamy na słowo uwierzyć, na słowo kogoś kto mówi że zrobi remont a poszedł zrobił kilka filmików z pokoju teściowej al'a somsiadki.. U-W-I-E-R-Z-Y-C właśnie nie wiesz kto jest po drugiej strony internetu..
Tajpej to ty przez dziewięć lat wpierdlalasz gówno które wysrasz takimi historiami które jednak mają pewien szczegół nigdy one nie dzieją się w prawdziwym świecie a nie w twojej skopsanej po preparacji czaszki głowie.. Moralntski prze dziewięć lat wcinasz gówno jakie wykop Ci podsunie, a mocz to jak wykop ma humor i gest. Rada ode mnie zadzwoń do rodziny z Interpolu makaku benc