Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
#binance #kryptowaluty #ltc #teleelevidenie
Dlaczego, niby na binance pokazuje mi, że szybkość przelewu i potwierdzenia tych 3 transakcji to jest 7 minut a w rzeczywistości ponad 25-30min. Płaciłem ruskowi LTC za tv przez Cryptocantor, przelew na binan wyszedł niby w te 20 minut a na Cryptocantor nie doszedł niby i c--j kasa przepadła. Rusek jej nie ma, ja jej nie mam co w takiej sytuacji można zrobić poza kontaktem z tym cryptocantorem? Da się to jakoś cofnąć? A może da się zlecić zwrot środków jakoś skoro niby LTC do nich nie dotarło? Oczywišcie sesja ma tym cryptocantorem trwa tylko 30 minut i wygasła co jeżeli wygasa? Czy przypadkiem z automatu środku nie powinny wrócić na mój portfel czy wiszą w próżni?
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@HaSSaN: setki razy wypłacałem z binance i zawsze przelew dochodził, ten też pewnie doszedł tylko ktoś cie po drodze w c---a robi albo sam popełniłeś gdzieś błąd. przy zleceniu wypłaty masz "tx hash" podany, blockchain LTC jak i większości krypto jest transparenty tam nie ma miejsca na "niby nie doszło" bo łatwo to zweryfikować.
  • Odpowiedz
@HaSSaN: Jeżeli jakaś sesja się skończyła a kantor dostał tx, to prawdopodobnie ją odesłał na ten sam adres.
Pisz jaśniej bo mieszasz:

ruskowi LTC za tv przez Cryptocantor, przelew na binan wyszedł niby w te 20 minut a na Cryptocantor nie doszedł niby

Co ja mam z tego zrozumieć? Tzn. z binance wypłaciłeś na jakiś kantor i tam byłą sesja oczekująca na płatność, tak? To z binance wysyłałeś i ona sobie napisała o trzech potwierdzeniach, ale każdy sobie uznaje po swojemu ile potrzebuje potwierdzeń. Powinieneś patrzeć ile wymaga podmiot na który wpłaciłeś a nie z
  • Odpowiedz
Jeżeli ten kantor odesłał na binance, to raczej możesz się pożegnać z hajsem. Binance to dostało, ale ciężko ci będzie się z kimś się skontaktować a już w ogóle dogadanie żeby ci oddali hajs. Prawdopodobnie tylko przy wyższej kwocie by się ruszyl, takiej z której ich prowizja za poomoc byłaby znaczna. Przy drobnych to zapomnij.

@Opposition_Fuhrer: Jak mnogą odesłać i ja tej kasy nie dostanę spowrotem? I niech ktoś mi
  • Odpowiedz
na mój portfel to chyba ja je powinienem dostać a nie Binance?

@HaSSaN: To nie był twój portfel, tylko inny. Pomyśl co się dzieje jak handlujesz?

I niech ktoś mi jeszcze powie, że kupto ma się przyjąć ogólnoświatowo i jakie to są perfekcyjne płatności są xDDD

@HaSSaN: Są beznadziejne, nie wiem po co ich używasz, nikt cię nie zmuszał. Wracaj do PLNów. tam ci leśny dziad odda.
Opposition_Fuhrer - > na mój portfel to chyba ja je powinienem dostać a nie Binance?
...

źródło: comment_1639249592lGjeU4r8vwJRd6MbXiyDK3.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@HaSSaN: No i krypto sama sobie nie wróciła, to kantor ją odesłał. Podobnie nieraz się dzieje z fiatami. Gdybyś gdzieś zrobił przelew, za czyimś pośrednictwem a odbiorca by zwrócił przelew, to by trafił na to konto z którego je wysłano. Nie wiem gdzie ty tu widzisz winę krypto, jeżeli to nie jest wynik jej działania?

Proś się Binance, ale wątpię czy coś zrobią. Mają miliony użytkowników i masa ich coś
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Opposition_Fuhrer: Kryptogówno niestety muszę używać bo nie da się płacić normalnymi bezpiecznymi przelewami u ruska za TV niestety. Zmusił mnie do tego Rusek xD. Przecież w banku też rachunek należy do banku a ja mam do niego dostęp ale tam kasa potrafi normalnie wrócić co to za porównanie w ogóle xD. I ta inflacja 7% o c--j no nijak to się ma do spadków bitcoina o 80% x k---a de
  • Odpowiedz