Aktywne Wpisy
one_man_army +87
mieszkam z kobieta od jakiegos roku. Ale to co sie dzis rano zdarzylo, troche mnie juz zaczyna przerastac. Zaplacilem rachunek rano. Wyslalem mojej lasce polowe, do oddania, to od samego rana chodzi zla jak osa, jak smialem zarzadac pieniedzy za polowe rachunku za media, ktore ona tez zuzywa. Chyba czas na ewakuacje. #logikarozowychpaskow #zwiazki
tymirka +127
Dlatego właśnie nie zagłosuję na KO w tych wyborach. Niby głosujesz na centrowca, a tu okazuje się, że PO utworzy rząd z Lewicą i zamiast Czarnka będzie Czarnek ale z Lewicy.
#polityka #bekazlewactwa
#polityka #bekazlewactwa
No i u Wiki był kolejny live, ma być następny xD
Oglądał ktoś?( ͡º ͜ʖ͡º)
Miała być prawda o niej, wszyscy czekamy, ona też i się nie doczekaliśmy to teraz ona zaczyna prawdę wyjawiać. Może to jakaś prowokacja ?
Ciekawe kto pierwszy zabierze głos
Czy ja dobrze widze, że jej cały czas follow przybywa ????
Oj zaboli dupa znowu innych....ZABOLI !!
Wydaje mi się, że ona jest trochę emocjonalna i co jej sie pomyśli to robi xD
Ale jakoś i tak tylko jej wierzę z tego całego HP, bo wydaje się być szczera, nie udaje że to ona Miłego olała, opowiada jak ją Chomix olał a jej zależało- wiec raczej nie kreuje siebie tylko gada jak jest.
Poza
Wika powiedział, że poczuła się skrzywdzona przez Miłosza, na pewno ktoś już mu doniósł więc zobaczymy czy znacznie się pranie brudów
tak czy inaczej miałaś 100% racji co do Ciposza
Dzięki !
Ale uwierz mi, długo dawałam mu szanse, choć nie wzbudzał mojego zaufania. Ale był taki moment, jeszcze zanim wywalił Wikę z programu, że stał się dla mnie zwykłym śmieciem.
Jego mowa ciała jest tak irytująca i tak czytelna, że szybko objawił mi się jako emocjonalny zjeb.