Wpis z mikrobloga

@Rosalinea ja ją na pierwszym lajwie zrozumiałam właśnie, że będzie dziś jeszcze na spontanie gadać.
Wydaje mi się, że ona jest trochę emocjonalna i co jej sie pomyśli to robi xD
Ale jakoś i tak tylko jej wierzę z tego całego HP, bo wydaje się być szczera, nie udaje że to ona Miłego olała, opowiada jak ją Chomix olał a jej zależało- wiec raczej nie kreuje siebie tylko gada jak jest.
Poza
@crazy_frog u mnie też się nie wyświetliło, a ustawiłam sobie u niej powiadomienia. Weszłam na insta i gadala tam, ale było mało ludzi (mniej niż 2k) wiec moze tylko powiedziała coś 3 min i tyle
@Rosalinea: wszyscy na razie unikają tematu, Łoniak w QA nawet się nie zająknął o Wixie, a tyle krzyczał że po programie powie co o niej myśli, Świnga też na QA nie odpowiedziała na pytanie o prawdę o Wiktorii

Wika powiedział, że poczuła się skrzywdzona przez Miłosza, na pewno ktoś już mu doniósł więc zobaczymy czy znacznie się pranie brudów

tak czy inaczej miałaś 100% racji co do Ciposza
@alenajpierwkawa: widać po niej, że ona chce, wręcz potrzebuje jak powietrza, bliskich i zaufanych osob obok siebie. Sama jest szczera, wiec każdemu tez wierzy. W hotelu tez tak było. Wpadła i od razu powiedziała wszystkim o swojej chorobie, o leczeniu, o tym że sport to była ucieczka przed chorobą. Nie kreowała się i nie krzyczała ze jest wicemistrzynią świata. Po prostu była szczera i chciała mieć szczerych ludzi obok siebie. Nie