Aktywne Wpisy
Moja żona po 15 latach małżeństwa właśnie przyznała mi się do tego że od pół roku ma chłopaka, regularnie zdradzała mnie z różnymi typami przez ostatnie 4 lata. Jak mam jej wybaczyć?
wfyokyga +21
Dobranoc
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
sugardrop - curse
oj dzisiaj to mam poślizg xD miałam wstawić wieczorem, ale zaczęłam ogarniać się na jutro i poszłoooo. no ale do rzeczy. niech was nie zwiedzie te wszystkie angielskie tytuły czy nawet nazwa zespołu bo to są nasi ulubieni japońscy grajkowie. na początku jak chciałam na szybko sobie oblecieć co tam graja kompletnie nie mogłam się wciągnąć w te płytę. ale puściłam ją w aucie i okazało się, ze jest przyjemna. dla mnie dość mało angażująca i super na tło, ale wciąż przyjemna :d czasami brzmią dla mnie jak openingi do jakiegoś animca xD ale to pewnie kwestia języka, ale łapałam sie na tym i mały śmieszek pod nosem się pojawił. w sumie nawet było mi ciężko wybrać utwór, ale ostatecznie nawet miałam rozkmine nad dwoma. a więc porządne granko, magii jak zaświaty nie poczułam ale może kiedyś! i tak obczajcie :D
#nothingbutdreampopdecember #dreampop #szafagra #alternativerock #shoegaze #indierock #japonskamuzyka #muzyka