Aktywne Wpisy
RedBulik +956
dziadeq +201
Bawi mnie to wyparcie w sumie. Obecnie jak zarabiasz 10 000zł netto to nie stać Ciebie na kredyt na mieszkania. A przypomnę że 50% Polaków zarabia mniej niż 5000zł. Zarabiając 10k i więcej jest w top10% w Polsce pod względem zarobków i nie stać Ciebie na kredyt ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Więc to jest oczywiste, że czeka nas ostry zjazd i to jest kwestia do 12 miesięcy albo
Więc to jest oczywiste, że czeka nas ostry zjazd i to jest kwestia do 12 miesięcy albo
I tak mnie to zasmuciło - bo ona nawet nie wie jak to jest być samotnym przez całe lata, gdzie wszyscy mają cię w nosie a panny nawet na kawę nie chcą wyjść. Chyba nie ma żadnej miłośći po 30lvl. Jest zwykła transakcja
#blackpill, #redpill, #smutek
Komentarz usunięty przez autora
a żony alkoholików i patusów to mają spełnione wymagania i zapewniony byt oraz zbudowaną przyszłość?
o czas wolny nie pytam bo jest wypełniony przemocą domową xD
Dla cpunek emocjonalnych to sama rozkosz przybywać w takim bycie.
przykład mojego kolegi - olewał studia (po 10 latach zmęczył I stopień), kasa słaba, do pracy on nie pójdzie ciężkiej i stresującej - a ma jedną z najładniejszych dziewczyn (obecnie żona) jakie znam
może nie ma kasy, nie zarabia, nie ma ambicji ale przypadkiem jest bardzo przystojny. Dziwne nie?
Kalibabka znikąd się nie wziął
@m_ney I jak? Spelniles jej wymagania? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@m_ney: oczywiscie powiedziales jej to? prawda?
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora