Aktywne Wpisy
alonzoo3 +92
Też macie ten problem, że w ogóle nie chce Wam się szukać partnerki?
Mam 34 lata, byłem w 2 długich związkach z czego ostatni skończył się 3 lata temu.
Od tego czasu nie byłem w żadnym klubie, nie zainstalowałem żadnego tindera, tak po prostu sam sobie mieszkam i czas leci, leci szybko...
Dzisiaj tak pomyślałem, że ledwo się obejrzę i zaraz będę miał 40 lat i już będzie za późno na poszukiwania.
Mam 34 lata, byłem w 2 długich związkach z czego ostatni skończył się 3 lata temu.
Od tego czasu nie byłem w żadnym klubie, nie zainstalowałem żadnego tindera, tak po prostu sam sobie mieszkam i czas leci, leci szybko...
Dzisiaj tak pomyślałem, że ledwo się obejrzę i zaraz będę miał 40 lat i już będzie za późno na poszukiwania.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#xiaomi #realme #telefony
@stonogoziobro: to zadaj sobie badzo trudne pytanie, ile kosztowal s9 w dniu premiery, a ile kosztowal poco x3 pro w dniu premiery.
Poco to budzetowa wersja telefonu, to ze ma snapa 860 nic nie znaczy, bo ma plastiki wszedzie gdzie sie da, oszczednosc na jakosci, na czujnikach, na aparatach itd itd. Ta marka powstala w mysl zasady dobrze i tanio, czyli takie flagowce wannabe dla