@Anapara: tak, to chyba jedyna dziewczyna tam z proletariatu, moze jeszcze taxichad. I chyba po niej widac, ze wygrała, sporo ostatnio zainwestowała w ciuchy i kosmetyczkę. A niedawno jeszcze jezdzila samochodem za cenę butów Klapessy.. dlatego, jeśli wygrała, to cieszę się z jej powodu.
@Mallisso: ja nie wiem, czy my myślimy o tej samej osobie, ta co weszła do hotelu wydzierana, z kwasem w ustach i ze sztucznymi rzęsami tak? Na jej starych Insta za dużo tych szparagów nie ma ( ͡°͜ʖ͡°) wręcz przeciwnie
A wcześniej mówiła, ze będzie kręcić vlogi z kumplem i o innych planach na po. Nawet, jakby przegrała to by już na te szparagi nie pojechała, co innego Maria…
@Mallisso: a co Ty myslisz, że ona ten pieniądze już dostała i dlatego zainwestowała w ciuchy i kosmetyczkę? Ktoś tu kiedyś pisał, że wygrywający dostają kasę po zakończeniu emisji programu-to po pierwsze. Po drugie kojarzę ją "od lat" bo mieszkam powiedzmy nieopodal. Ładne ciuchy miała zawsze bo lubi dobrze wyglądać i nie trzeba mieć do tego milionów monet. Po trzecie - tak jeździła na szparagi do Szwajcarii od lat, również
@bubba222: ofc, pisałem o tym niejednokrotnie tutaj, miała i ma nadal. Ona z ludzi przed tv może robić debili i zaskakująco perfekcyjnie jej to wychodzi(każdy połknął haczyk) ale jest z tak małej miejscowości, że kto ją zna/kojarzy zna też prawdę i wie, że nie jest i nie była singielka w programie. Mieszka z facetem w jego mieszkaniu, które urządzał gdy była w programie. Wcześniej mieszkali razem w jakiejś innym wynajmowanym
@Poranasen: czytałem,co pisałeś.nawet gdzieś strzeliłem też dłuższy wpis o sarze.Do wykopków nie docierają takie rzeczy.Wola wierzyć,że ten program to nie jest ustawka,reżyserka itp.Tylko ciekawi mnie,że niby teraz do łoniaka przyjechała,czym się strasznie chwalił.Chociaż nie powiedział wprost,że to ona przyjeżdża.Gdzieś wcześniej coś ktos pisał,że ten jej facet,to z łoniakiem się zna.Ale to,co przed chwilą napisałeś, to powinieneś strzelić jaki osobny post na forum.
@bubba222: @Leti20 chcialbym żeby dotarło, niejednokrotnie pisałem tu różne fakty, ale to zniechęcające gdy wykopy mają na to wywalone i i tak zachwycająca się Siarą mając klapki na oczach. A później czytam post w którym ktoś pisze, że na pewno jest z łoniakiem i wszyskto na to wskazuje. Ręce opadają. Ale post może rzeczywiście napisze, dzięki za poparcie
@Poranasen: sam kilka takich dłuższych "strzałów"wyrażających moje zdanie napisałem.I wiem,ze średnio popularne.ale co mnie to.kto ma przeczytać ,to się zastanowi i pomyśli.A może się doszuka czegoś,co komyś umyka,a mnie nie.Dlatego dpobrze że tu cczasem podyskutować można
@bubba222: Jak coś o niej pewnego wiesz,to pisz.normalnie,bez niezdrowego podniecania się.a komentarzami się nie przejmuj tymi ujowymi.a jak ktoś mądry skomentuje,to poznasz po tym,co pisze( ͡°͜ʖ͡°)
@Poranasen: ok, nie było mnie na wykopie ze 2 dni, ale teraz nadrobiłam zaległości, czytałam też Twój wpis i Ci wierzę. Jednak nie usunę mojego postu i z pewnością podtrzymuję moją opinię o prolstwie siary, to widać mimo droższych ciuchów, ktore mozna od razu miec za chwilówkę ;) nie zmieniam tez zdania - ciesze sie, ze wygrała, miała dobrą strategię, najlepiej jak podczepiła się pod Łoniaka, którego potem zganiała z
#hotelparadise
https://youtu.be/a3SIAnogh54
Po drugie kojarzę ją "od lat" bo mieszkam powiedzmy nieopodal. Ładne ciuchy miała zawsze bo lubi dobrze wyglądać i nie trzeba mieć do tego milionów monet.
Po trzecie - tak jeździła na szparagi do Szwajcarii od lat, również
Ale post może rzeczywiście napisze, dzięki za poparcie