Aktywne Wpisy
2xpapanalepiku +144
Nowa lewacka jakość, niedziela, godzina 11:30 w telewizji publicznej tematy jak stymulować kobietę podczas sexu. To się przestaje w głowie mieścić
#tvp
#tvp
pieknylowca +828
Dzień matki u inwestorów #frajerzyzmlm
Takiego łomotu, takiego że aż UCH, że cała klatka piersiowa drga!
Mgła była supportem dla Marduka, a ja Marduka posłuchałam pierwszy raz może na miesiąc przed koncertem i już stwierdziłam, że będzie dobrze :D
Ale rzeczywistość przerosła moje najśmielsze oczekiwania - taka moc! Ten wokal! Taki agresywny! I chop co śpiewał też się zachowywał tak agresywnie i to aż obudziło jakieś cholerne pierwotne instynkty chyba, bo cały czas miałam gęsią skórkę i się napatrzeć nie mogłam i przeżywałam jak 15-latka xD
Coś wspaniałego.
Ps. na Mgłę sie chwilowo obraziłam bo nie zagrali mojego ukochanego With hearts toward none VII (╯︵╰,)
#mgla #marduk #blackmetal #koncert
Dałabym i 10 + :)
Też się trochę cykam, że mi kolejne koncerty odwołają (w kolejce 3 czekają), albo że zrobią jakieś powalone obostrzenia czy inne lokdałny ;/
Oby nie, oby nie.
A i Ty się na koncert doczekasz :)
@Nordri: #!$%@? pozerzy xd
Wymień 3 piosenki zespołu, szybciutko!!!
Ale polecam NoOneGetsOutAlive bo koleś gra death z banjo
Zerknę.
A jak wszedł po nich na scenę Marduk i zaczął tak strasznie krzyczeć latać po całej scenie, to aż mnie wcięło :D
Ale co poradzisz - taki ich styl :)
Czy koleżanka lubi ramen oraz sojowe late? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A brutal w tym roku był w wersji mini. Czekam aż znowu będzie na kilka dni, bo bez Brutala to jakby nie było wakacji.
A kolega zdaje się sam lubi, że tak pyta?