Aktywne Wpisy
Adamfabiarz +44
MIREK WYKLUCZONY Z WYKOPAKI MIMO 5 PRÓB SKOMPLEMENTOWANIA PACZKI - ZŁOŚLIWOŚĆ ORGANIZATORÓW #afera #wykop #ankieta
Gdy ktoś w przyszłości będzie zastanawiał się nad wzięciem udziału, myślę, że warto aby najpierw przeczytał moje perypetie i 2 razy zastanowił.
Zgłosiłem się do #wykopaka mając przeświadczenie, że to normalna wykopowa zabawa, niczym #mirkowyzwanie w której wcześniej brałem udział. I, że będzie miło, ktoś komuś wyśle prezent. Tymczasem okazało się, że stawiane wymagania wobec prezentów i
Gdy ktoś w przyszłości będzie zastanawiał się nad wzięciem udziału, myślę, że warto aby najpierw przeczytał moje perypetie i 2 razy zastanowił.
Zgłosiłem się do #wykopaka mając przeświadczenie, że to normalna wykopowa zabawa, niczym #mirkowyzwanie w której wcześniej brałem udział. I, że będzie miło, ktoś komuś wyśle prezent. Tymczasem okazało się, że stawiane wymagania wobec prezentów i
Która paczka Twoim zdaniem była najlepsza?
- #1 28.8% (40)
- #2 10.1% (14)
- #3 25.9% (36)
- #4 12.2% (17)
- #5 23.0% (32)
Aquamen +232
Gdy lewica przerywała msze tam gdzie jest miejsce kultu nie w sejmie neuropki klaskały. Cieszyły się na każdą profanację Matki Bożej przerabianej w barwy tęczy było zabawnie bo prawaków dupka boli.
Gdy Szanowny Poseł Grzegorz Braun gasi świeczkę w Sejmie już nie jest zabawne? No tak, bo cisnąć beczunie można tylko z KK. Taki wasz obraz libki.
#konfederacja #polityka #4konserwy #bekazlewactwa
Gdy Szanowny Poseł Grzegorz Braun gasi świeczkę w Sejmie już nie jest zabawne? No tak, bo cisnąć beczunie można tylko z KK. Taki wasz obraz libki.
#konfederacja #polityka #4konserwy #bekazlewactwa
#-6 do mata w jednym, ja #!$%@? znowu to zrobiłem - podnieciłem się ez win i olałem przeciwnika
serio 100% gwarantowany mat i #!$%@?łem xDDDD
przepaskudna końćówka, 100% podziemie
#szachy
Patrz przede wszystkim na różne bicia, nieobrobione figury. Patrz, gdzie atakuje przeciwnik. Patrz i próbuj zrozumieć co chce zrobić przeciwnik. Zagrałeś d5 atakując pionka e4 na samym początku, po czym nie zbiłeś go za darmo.
pocieszam się że potrafię sobie ułożyć jakieś plany nawet typu 16. Kh2+ ( ͡° ͜ʖ ͡°) będzie lepiej.
chociaż czym tu się pocieszać, tam tez blundery były
@EmcePomidor: niepotrzebne ci są jakieś durne plany. potrzebne jest ci tylko robienie zadanek, może trochę zróżnicowanie czasowe granych partii i tyle. przynajmniej na tym poziomie