Aktywne Wpisy
Quear +2
smutne ze jakos od 8 lat wiedzialam co chce robic w zyciu i na jaki kierunek isc jednak im blizej tym coraz bardziej mi sie tego odechciewa i wydaje mi sie ze sie nie nadaje w ogole XD to co teraz mi sie wydaje wymarzona praca to chyba tylko speedrun to bezdomnosci albo reszty zycia z depresja ( ͡° ʖ̯ ͡°) pies dla atencji
Borsukii +7
Top1 najlepszych czesci kobiety
1-Kamil i jego wybranka-nudno, latanie balonami, ale jak na 23 i 22 lata są to mimo wszystko ,,dojrzali ludzie" i fajnie, bo w sumie ten program z założenia miał być dla takich, a nie dla rozwodników czy panien z dziećmi. Misja TVP completed;)
2-Krzyś i Bogusia-również jest nudno, ale tempo w jakim uwinęli się ze ślubem powala. Misja TVP turbo completed;)
3-Solara i Marek-Marek to szuka ,,lokum", znalazł fajne, a Solara to tylko dodatek i tu chyba każdy wie o co chodzi.
4-Pieczarkara-wreszcie jest ,,Alexis" wszystkich edycji o blond włosach. Czekam na ostateczny rozrachunek z nią 3 panów, ale wyjdzie na to chyba, że to oni się nie starali, a ona była miła, otwarta i chętna na wszystko.
5-Ktoś kogo nie ma-Stasiu nie zrobił w sumie ,,dymów", bo podejrzewam, że mając do wyboru Joannę Krupę, Julkę Wieniawę i Sandrę Kubicką też pożegnałby je po grillu.
Czekamy na ostatni odcinek, stawiam na dymy w parze ,,Solara i Marek", a reszta dość nudno pewnie będzie.
#rolnikszukazony