@tonawegla: Dla ciebie może nie ale teraz policz sobie cały czas podwyżki do tego raz w miesiącu czasami częściej kupuje butlę gazu która już podrożała prawię o połowę i idzie dalej w górę na dodatek niekończący się remont mieszkania
@Zagmadfany2: dokładnie z tych przyczyn o których piszesz nie wydają się wysokie... Jakieś 3 lata temu pomagałem znajomej podnieść alimenty właśnie na okolice 700, (wg mnie smialo mogła mieć okolice 1000). Koleś był zwykłym pracownikiem na produkcji i postraszony sądem bardzo chętnie przystał na propozycje :) Więc obecnie nie liczylbym na jakiekolwiek szanse na obniżkę alimentów jeśli nie masz jakichś sensownych argumentów.
@tonawegla: Nie do końca tak jest że nie mam sensownych argumentów nową rodzinę założyłem jakiś czas temu pojawiło się nowe dziecko na dodatek obecna partnerka również ma dziecko
@Zagmadfany2: faktycznie, łatwiej o podwyżkę niż o obniżkę. Pamiętam sytuację, gdzie facet wnioskował o to samo, a to babka podniosła jeszcze bardziej. Więc musisz uważać, bo ona też może stwierdzić - życie podrożało, dej więcej.
#bialystok
Pomógł mi z alimentami siostry
Jakieś 3 lata temu pomagałem znajomej podnieść alimenty właśnie na okolice 700, (wg mnie smialo mogła mieć okolice 1000). Koleś był zwykłym pracownikiem na produkcji i postraszony sądem bardzo chętnie przystał na propozycje :)
Więc obecnie nie liczylbym na jakiekolwiek szanse na obniżkę alimentów jeśli nie masz jakichś sensownych argumentów.