Wpis z mikrobloga

Le cabaret. Rok temu Robert wygrał wszystko co możliwe w zawodowym futbolu na poziomie klubowym, wszędzie był królem strzelców i nie dostał nic, bo żabojady odwołały plebiscyt bez powodu. W tym roku utrzymał formę bijąc 40 letni rekord legendarnego Gerda Muellera w UWAGA 29 MECZACH i też nic nie dostanie, bo woleli głosować na Leo Messiego. Ta wygrana będzie tak samo niesmaczna jak brak piłki dla Riberyego. W zasadzie to Lewy powinien to zbojkotować jak Ronaldo, bo to niesmaczne, że drugi rok z rzędu zostanie okradziony. Mam też duże obawy, że i rok temu by tej ZP nie dostał, bo nie nazywa się Messi. Miłe jest w tym wszystkim tylko to, że takie legendy jak Owen, Ferdinand, Figo, Maldini uważają, że to nasz Pan Piłkarz powinien zgarnąć tą nagrodę. W zasadzie nie rozumiem tych co głosowali. Potrafili dać wygraną Modricowi, a nie potrafili dać jej Lewandowskiemu? XD Tymbardziej, że gość robi liczby z kosmosu i po prostu zasługuję na wygraną z perspektywy dwóch lat.
#mecz #pilkanozna #reprezentacja
  • 5
@iksboks: nie wiem kiedy będzie przyznawana w przyszłym roku ale pewnie wstrzymają się do końca mundialu z głosowaniem. Wtedy łatwo sobie można odpowiedzieć na pytanie, czy Lewandowski ma jakiekolwiek szanse ( ͡° ͜ʖ ͡°) Oczywiście może być powtórka z Euro i brak jakiegoś wyraźnego zawodnika mistrzostw ale to mało prawdopodobne.

Dla mnie ten śmieszny plebiscyt przestał istnieć jak okradli Lewego z zeszłym roku. Niech się #!$%@?ą. Ciekawe,
Dla mnie ten śmieszny plebiscyt przestał istnieć jak okradli Lewego z zeszłym roku. Niech się #!$%@?ą. Ciekawe, czy Robercik zdobędzie drugi rok z rzędu tytuł piłkarza roku FIFA.

@jandiabeldrugi: mnie to przestało interesować po 2010 roku, gdy okradli Sneijdera. Facet wygrał potrójną koronę z Interem + wicemistrzostwo świata z Holandią, a i tak nie był nawet w Top3 bo musiano promować "boysband karzełków Messiego" z UEFAlony.

Jak sobie to przypominam to