Aktywne Wpisy
pieczarrra +311
Patrzycie na umierającego kotka. Ma 15 lat, dwa miesiące temu miał wyciętego guza obok dupki. Okazało się, że ma drugiego, nieoperacyjnego w bebeszkach. Straszne schudł i zmizerniał. Czuje się dobrze, ale wiem, że to kwestia miesiąca, może paru.
Antek, bo tak ma imię, jest u mojej mamy. Ale po tym jak musiała uśpić pierwszego kota, którego miałyśmy, teraz ja będę musiała to zrobić.
Z jednej strony nie wyobrażam tego sobie, ale z
Antek, bo tak ma imię, jest u mojej mamy. Ale po tym jak musiała uśpić pierwszego kota, którego miałyśmy, teraz ja będę musiała to zrobić.
Z jednej strony nie wyobrażam tego sobie, ale z
PawelW124 +87
#przegryw
Pamiętam jak ponad 20 lat temu byłem chory i mama wymyśliła że trzeba mi postawić bańki.
Przywiozła z tatą jakąś starą babcie (Znajomą mojej babci) która była trochę wypita (Bo to w dzień kobiet było) i podczas tego stawiania baniek zapaliła się kołdra.
Ale pomimo tego drobnego incydentu cały proces stawiania baniek zakończył się pomyślnie.
Pamiętam jak ponad 20 lat temu byłem chory i mama wymyśliła że trzeba mi postawić bańki.
Przywiozła z tatą jakąś starą babcie (Znajomą mojej babci) która była trochę wypita (Bo to w dzień kobiet było) i podczas tego stawiania baniek zapaliła się kołdra.
Ale pomimo tego drobnego incydentu cały proces stawiania baniek zakończył się pomyślnie.
Wardęga to taka typowa menda, która nagrywa na kogoś materiał bo szuka poklasku i atencji a potem prywatnie liże dupe tej osobie i gada z nią jak gdyby nigdy nic - na zasadzie "chcesz coś z Avonu?" XD
Ja tam się temu Majewskiemu nie dziwię, że go nie lubi. Bardziej się błaznia ludzie na których Wardęga pluł jadem a oni sobie z nim fotki robią.
#famemma #polskiyoutube
Najlepsze było to jak na gali Hype walczył jakiś typek od Kamerzysty i się wysprzeglil, że Wardęga nagrywał na Kamerzyste a potem do niego dzwonił i kazał mu to przeczekać to ludzie zapomną. Wardęga się od razu oburzył i na typa wjechał. A kilka tygodni później Reżyser Życia mówił to samo - że jemu też tak Wardęga doradzał XD
Komentarz usunięty przez moderatora
Skrzat kiedyś coś opowiadał, że jak był młody to mieszkał na totalnym zadupiu, miał pryszcze i krzywe zęby i nie miał kolegów bo był gnojony.
Pewnie z tego się to wzięło.
Równie dobrze mógł pójść do strazy miejskiej XD