Aktywne Wpisy
diGIO +69
Niemieckiemu agentowi nie mieści się w głowie, że można prowadzić suwerenną politykę.
Tak to jest jak fajnopolaki wybierają kukolda na premiera.
Widać, że wojna się ma ku końcowi i źle to wygląda dla kijowskiego reżimu, najpierw wyciekło nagranie jak chad Orban sztorcuję kijowskiego narkomana a teraz to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazlewactwa #ukraina #rosja #wojna #polityka
Tak to jest jak fajnopolaki wybierają kukolda na premiera.
Widać, że wojna się ma ku końcowi i źle to wygląda dla kijowskiego reżimu, najpierw wyciekło nagranie jak chad Orban sztorcuję kijowskiego narkomana a teraz to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazlewactwa #ukraina #rosja #wojna #polityka
grzesiecki +161
Pierwszy raz układam płytki, wiem że #!$%@?, ale chcę się pochwalić
#majsterkowanie #zrobtosam #ciekawostki #glazurnik15k #stepujacybudowlaniec
#majsterkowanie #zrobtosam #ciekawostki #glazurnik15k #stepujacybudowlaniec
Dzisiaj zmierzą się @Soilworker i @xtothx. Obaj zawodnicy dostali to samo zadanie bojowe - zagrać krótkie solo do wybranego przez siebie podkładu.
Który z nich poradził sobie lepiej, Waszym zdaniem? Głosujcie stawiając plusa obok jednego z dwóch komentarzy niżej. W razie wątpliwości, możecie dać dwa plusy. Głosowanie trwa równo 48 godzin. Do kolejnej rundy przejdzie zawodnik, który uzyska minimum 5% przewagę. Jeżeli ani jeden nie będzie zdecydowanie lepszy - nastąpi dogrywka.
Drabinka konkursowa prezentuje się następująco: https://challonge.com/pl/p7fcxi2x
#gitara #gitaraelektryczna #muzyka #tworczoscwlasna #produkcjamuzyki #instrumenty #mirkoguitarwars
Spamlista dla zainteresowanych UCZESTNICTWEM w konkursach -> [LINK]
Wołam zainteresowanych: