- smartwacha firmy Blitzwolf BW-HL2, bardzo fajny elektroniczny sikor z masą funkcji (ʘ‿ʘ) - pyszne miśko-żelki które odrazu zeżarłem i nawet nie jest mi przykro ʕ•ᴥ•ʔ - czerwona antystresowa piłeczka do gniecenia ( ͡º͜ʖ͡º) - otwieracz do kapslowanych butelek - czarna zakupowa torba - oraz naklejki Dzięki piękne, zajebista paka! ᕦ(òóˇ)ᕤ
Czym jest HotShops.pl ? - to najlepszy w Polsce portal z okazjami, dziel się ze społecznością znalezioną przez ciebie okazją, promocją, kodem rabatowym, oceniaj komentuj zdobywaj punkty które wymienisz na nagrody!
@Herbatnik: @hotshops_pl: ale j---e fejkiem z kilometra, rozdajo wygrało konto, które od 3 lat się na wykopie nie udziela kompletnie, cały ten wpis wygląda jak j----a reklama a gratulacje dostał koleś w 6 minut po wstawieniu wpisu.
Nie wiem czy to tylko przypadek czy jak ale ten wpis wygląda jak pisany przez kogoś z hotshops_pl xD
Czym jest HotShops.pl ? - to najlepszy w Polsce portal z okazjami, dziel się ze społecznością znalezioną przez ciebie okazją, promocją, kodem rabatowym, oceniaj komentuj zdobywaj punkty które wymienisz
konto, które od 3 lat się na wykopie nie udziela kompletnie
@Fanatyk_Wedkarstwa: Zobacz, ile ma plusowanych wpisów xD Ale tak często jest, rozdaja wygrywają ludzie, którzy są mało aktywni, kiedyś moje rozdajo wygrał gość, który jedyne, co robił, to plusował rozdaja, chyba jakiś bot.
- smartwacha firmy Blitzwolf BW-HL2, bardzo fajny elektroniczny sikor z masą funkcji (ʘ‿ʘ)
- pyszne miśko-żelki które odrazu zeżarłem i nawet nie jest mi przykro ʕ•ᴥ•ʔ
- czerwona antystresowa piłeczka do gniecenia ( ͡º ͜ʖ͡º)
- otwieracz do kapslowanych butelek
- czarna zakupowa torba
- oraz naklejki
Dzięki piękne, zajebista paka! ᕦ(òóˇ)ᕤ
Poszukujesz #cebuladeals #promocje #promocja #okazje #blackfriday ? to wpadaj na: HotShops
Czym jest HotShops.pl ? - to najlepszy w Polsce portal z okazjami, dziel się ze społecznością znalezioną przez ciebie okazją, promocją, kodem rabatowym, oceniaj komentuj zdobywaj punkty które wymienisz na nagrody!
źródło: comment_1637919078smytYVmEjfDvKCwYOkaqer.jpg
PobierzNie wiem czy to tylko przypadek czy jak ale ten wpis wygląda jak pisany przez kogoś z hotshops_pl xD
https://www.wykop.pl/wpis/62005331/hotshops-pl-delivered-º-
@Herbatnik fajen zegarek ʕ•ᴥ•ʔ
@Fanatyk_Wedkarstwa: Zobacz, ile ma plusowanych wpisów xD Ale tak często jest, rozdaja wygrywają ludzie, którzy są mało aktywni, kiedyś moje rozdajo wygrał gość, który jedyne, co robił, to plusował rozdaja, chyba jakiś bot.
Ktoś wygrał i zrobił wpis w którym "chciał się odwdzięczyć" i zrobił nam reklamę ( ͡°
źródło: comment_1637940229dDgRRbd4jcrpgMq9C95P74.gif
Pobierz