Wpis z mikrobloga

No dobra, obejrzałem 3 dostępne odcinki hehe "pogromcy Gry o Tron" na #amazonprimevideo (póki co tylko budżetem, który jest kosmiczny i to widać) i powiem tak: jakbym nie czytał książek to bardzo by mi się spodobał, kto czytał może być lekko #!$%@? (baba smok, WTF xd). Poczekam jednak ne pełny sezon bo "Fundacja" pokazała, że można coś dodać co jest lepsze od książki.

#koloczasu #seriale
L.....e - No dobra, obejrzałem 3 dostępne odcinki hehe "pogromcy Gry o Tron" na #amaz...

źródło: comment_1637530416u4iD0nxVCenBEVxcDW5mnq.jpg

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • 0
@LibertyPrime to serio poważne zmiany są bardzo. Książki są ok, nie rozumiem po prostu zachwytu nad nimi, zbyt dużo irytujących postaci i autor ewidentnie miał jakiś problem z płcią przeciwną, co czasem było śmieszne, częściej irytujące
  • Odpowiedz
@emdey: @LibertyPrime: zmiany postaci na "powazniejsze" sa wg mnie po to, by serial mogl sie spodobac doroslej widowni. Bo w ksiazkach na poczatku bohaterowie byli takimi niewinnymi nastolatkami. A czegos takiego to nawet dzisiejsze nastolatki by nie kupily.

Jak dla mnie, po trzech odcinkach, serial bardzo dobry. Na pewno beda ogladal dalej.

P.S. A tego jak bedzie przedstawiona dokladnie "moc" to jeszcze nie wiadomo. Poki co mamy wprowadzenie bohaterow i
  • Odpowiedz