Aktywne Wpisy
Clefairy +75
Mam dość tego pseudo-intelektualnego #!$%@? "obie strony są równie złe" postowanego przez kompletnych ignorantów łykających każdą anty-izraelską propagandę i pałująca wiplera do kolejnego "newsa" wysranego przez rzecznika Hamasu.
Nie wiem jak można porównywać państwo respektujące prawo międzynarodowe do organizacji terrorystycznej mordująca CELOWO małe dzieci w swoich domach i traktująca własnych obywateli jak gówno nie pozwalając im schronić się w tunelach (mając ich 5000 km) i nakazująca pozostawania na terenach objętych ostrzałem.
Hamas
Nie wiem jak można porównywać państwo respektujące prawo międzynarodowe do organizacji terrorystycznej mordująca CELOWO małe dzieci w swoich domach i traktująca własnych obywateli jak gówno nie pozwalając im schronić się w tunelach (mając ich 5000 km) i nakazująca pozostawania na terenach objętych ostrzałem.
Hamas
maikeleleq +17
Wczoraj próbowałem wytłumaczyć wujkowi Januszowi jak to jest że nie stać nas na kupno domu a na leasing nowego auta i co jakiś czas wakacje jednak tak. Wujek oczywiście ma mieszkanie które wynajmuje (pracował w kopalni i przeszedł na wcześniejszą emeryturę, rodzice pomogli kupić im mieszkanie) a dom budował w latach gdy cegła była po 85gr ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale oczywiście to wszystko przez nasze przejadanie kasy
Co ty za głupoty robisz? Farmazony jakieś czytasz, oczy se zepsujesz. Puścił byś se telewizora na Polsacie leci "rolnicy Podlasie" tak wygląda prawdziwe życie, a nie jakieś kocopoły w tych twoich książkach.
Wsi spokojna, wsi wesoła.
#przegryw