Wpis z mikrobloga

#reddit #redditmoment #pilkanozna (bo chcę o namiar na fajne społeczności gdzie można o piłce sobie popisać, pośmieszkować) #cuckold

OTO NITKA NA SZEROWANIE COMMUNITY PIŁKARSKICH!!1
Właśnie zostałem dziecinnym rasistą przez to, że napisałem, że tegoroczne głosowanie na złotą piłkę to sprawa oczywista i generalnie trochę idea się zesrała i to, że głosy z Mali, Ugandy i innej Sri Lanki znaczą tyle. ile te z Anglii, Włoch i Brazylii wypaczają cały konkurs.

People from those countries also have very good football knowledge ,[...sranie o rasizmie sratatata]

Dajcie proszę swoje propozycje for tematycznych/discordów/miejsc, które mają fajny klimat i nie są martwe. Od siebie daję najlepszą póki co tego typu pozycję, czyli grupę na FB - Awangarda Piłkarska, tzw. Piłkawka.
Zawsze broniłem reddita, ale to jednak naprawdę wylęgarnia cucków i zjebów, poza niektórymi forami tematycznymi. Zresztą, #!$%@?, jak kanał o piłce może się nazywać r/SOCCER. ja #!$%@? XD Idzie tam dostać bana za choćby delikatnie zahaczający o kwestie rasowe żart. Nawet nie muszę mówić, że w wątku o gwałtach Mendiego nie znajdziecie zbyt wiele, hm... "niepoprawnych" wpisów.
  • 5
  • Odpowiedz
@asenjo: Niezależnie od wybranego przez Ciebie portalu, to wstrzymałbym się ze ,,śmieszkowaniem". Piłka nożna to na tyle kontrowersyjny temat, że nie warto sobie tracić nerwów z tego powodu.
  • Odpowiedz
@satanowski: jakies szczegolne hasztagi polecisz do obserwowania?
@Xing77: a wez #!$%@?, na szczescie Awangarda Pilkarska zezwala na shitposting i smieszkowanie, byle nie #!$%@? jakos hardo rasistowsko/antysemicko/homofobicznie. Twardo, w sensie gadanie o ww. grupach i o gazie, na przykład.
  • Odpowiedz