Aktywne Wpisy
zeemzy +30
XDDD kisne z tego jak oni sobie kreują to wszystko
na zdjęciu golas myśli że jest bogaty wygryw fajter z tatuażami piękną damą no bomba testosteronowa
realia: każdy po nim #!$%@?, stifler go rucha, dalej po tylu latach nie potrafi powiedzieć R jak pięciolatek, walczy z olejnikiem i fabianskim bo z kimś lepszym się boi
no i laski nie znam ale pewnie jak 90% tam jakis szonik już dawno zrobiony przez 4
na zdjęciu golas myśli że jest bogaty wygryw fajter z tatuażami piękną damą no bomba testosteronowa
realia: każdy po nim #!$%@?, stifler go rucha, dalej po tylu latach nie potrafi powiedzieć R jak pięciolatek, walczy z olejnikiem i fabianskim bo z kimś lepszym się boi
no i laski nie znam ale pewnie jak 90% tam jakis szonik już dawno zrobiony przez 4
Mam takie pytanie
Po co w sumie żyjecie?
Po co w sumie żyjecie?
krótka piłka, szukam czegoś, co na HD wyciągnie minimum 40fps na medium/30fps na high w CP77 (z i7 5770), przy czym nie chciałbym zostać biedakiem. Czy jest jakaś lepsza opcja niż takie GB GeForce RTX 2060 OC 6GB GDDR6? Dziękuję i nie, wcale nie płaczę, zarabianie 3200 netto mi w pełni wystarcza do szczęścia i nie jestem sfrustrowany życiowo. Jakie myśli samobójcze i ucieczki w używki, no coś ty
eh #!$%@?
@asenjo: zamiast kupić paroletnią "nową" kartę, polecam poszukać używek. Sam niedawno dałem 2k za gpu dwie półki wyżej (co i tak jest złą ceną, ale takie czasy)
@asenjo:
Zresztą cały obecny rig z 9900KF, 128GB ramu, Aorusem Masterem Z390, Straight Powerem 11 i wszystkim jest w stu procentach z używanych części (tylko poza obudową, silent wingsami i dyskiem) - i bardzo polecam ten styl, bo w cenie 50% nowego zestawu mam coś co daje radę
Z kartami jest pewne ryzyko z uwagi