Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@randomowy2137: chill, przecież tylko spytałem, różne mogą być przypadki też osób żądających takie pytanie. Ktoś może serio nie wiedzieć albo chce się upewnić czy autor błędnie nie postrzega czegoś itd.
  • 0
@randomowy2137: *zadajacych

a tak jeszcze odpowiadając na OP bo też się kiedyś interesowałem tematem - poczytaj sobie m.in. o mikrobiomie i korelacji w wieloma przypadłościami psychicznymi jak np ocd, depresja czy właśnie schizofrenia.
Również braki genetyczne i/lub braki pewnych substancji w diecie czy nadzwyczajne zapotrzebowanie albo przewrażliwienie na niektóre.

Ale widzę też po "xd" na końcu że najprawdopodobniej założyłeś/aś że wiesz najlepiej jak jest w tej kwestii i że nie ma
  • 0
@WakeupPoland: jak

@randomowy2137: chill, przecież tylko spytałem, różne mogą być przypadki też osób żądających takie pytanie. Ktoś może serio nie wiedzieć albo chce się upewnić czy autor błędnie nie postrzega czegoś itd.
@WakeupPoland: spoko

@randomowy2137: *zadajacych

a tak jeszcze odpowiadając na OP bo też się kiedyś interesowałem tematem - poczytaj sobie m.in. o mikrobiomie i korelacji w wieloma przypadłościami psychicznymi jak np ocd, depresja czy właśnie schizofrenia.
Również