Wpis z mikrobloga

Tu jest jest lekko #!$%@? że te Żabki cały czas się otwierają
Gdzie się zamyka jakaś knajpa/lokal to od razu wskakuje tam Żabka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Miasto 70 tysięcy,a gdzieś liczyłem to już 40 jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#zabka
  • 6
@TMCB: Dla mnie super. Gdzie nie jestem to wszędzie mam blisko sklep z podstawowymi rzeczami otwarty od rana do nocy i w niedzielę. Oby więcej tego przybytku było.
@exzozol: No jak pojadę kupić parę tańszych rzeczy to zapłacę za paliwo i wyjdzie na to samo ¯\_(ツ)_/¯

Przecież raczej nikt nie robi dużych zakupów w żabce tylko produkty potrzebne na już. Ja lubię wyskoczyć po piwo, batonika czy brakującą kukurydzę do sałatki. Plusem też jest to, że żabka oferuję np. dania gotowe, zupy, kanapki, sałatki - super opcja na mały głód. Są też hotdogi, panini, zapiekanki. W żabce też odbierzesz
Wiem, że ma dużo zalet, które wymieniłeś ale jak sobie podliczyłem rachunki, to mi wyszło dużo więcej niż gdy robiłem większe zakupy. No i terax robię w tygodniu jedne duze zakupy i kupuję zapas alkoholu i innych rzeczy, które zwykle kupowałem jak mi sie skończyły i nagle okazało się, że co najmniej 150zeta przyoszczędzone. Tym bardziej, że wcześniej i tak raz w tygodniu robiłem większe zakupy jadąc samohodem po nie. Acha i
@Vadzior: Z pewnością to otwarcie w niedziele to największy plus,mimo wszystko taka ilość żabek zabija różnorodność w mieście,a co do cen to już tak zle nie wyglądają,jak kupujesz w pakietach/na promocji to nie przepłacasz tak dużo jak zwykle ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@exzozol: Też robię duże zakupy raz na jakiś czas, kupuje na zapas do domowej spiżarni ale zawsze czegoś zabranie. Jednak alkoholu na zapas nie kupuje bo za dużo go później idzie xD A co do gotówki to jednak już tak się przyzwyczaiłem do płacenia telefonem, że nie noszę nawet portfela.

@TMCB: Ja dobrze o tym wiem, że promki w żabce są korzystne. Nie ma tragedii z cenami.